Annonce
Give

Egnens hyggeligste julemarked er klar til syvende sæson

Store dele af det nye fitnesscenter får fladt tag. Derfor måtte håndværkerne tage rejsningen på den vestlige tilbygning i brug, da kransene til rejsegildet skulle sættes op. Foto: Børge Larsen
Området ved Thyregod-hallen er præget af ombygningen af FJUKen til motionscenter. Tirsdag var der rejsegilde. Til gengæld er den nye parkeringsplads klar til lørdagens mange gæster.
Annonce

Thyregod: Det ligner en mellemting mellem en stensikker succes og en gang pral.

Men julemarkedet i Thyregod-Hallen har noget at have deres pral i: Seks år med julemarkeder, der år for år er blevet lige en tand hyggeligere, større og mere succesfuld. Så ren pral er det nu ikke, når julemarkedet bliver markedsført som områdets hyggeligste.

- Selvfølgelig skal der noget til, for at en arrangør tør sige markedsføre sit eget julemarked som områdets bedste på en egn, hvor der er masser af fine julemarkeder. Men nu har vi som arrangører i syv år lykkedes med at skabe en helt speciel stemning i Thyregod-Hallen. År efter år har vi fyldt hallen med både udstillere og gæster, så et eller andet gør vi altså rigtigt, siger Kim Johannsen.

Noget af det rigtige kan være, at Kim Johansen og de andre arrangører går i gang med at lave aftaler med udstillere allerede i begyndelsen af året, ja, faktisk allerede under selve julemarkedet. Blandt udstillerne er der stor rift om at få en plads i Thyregod-Hallen den sidste lørdag i november, der er den faste dato for områdets hyggeligste julemarked.

Annonce

Ekstra udfordringer

Med så tidligt indgåede aftaler kan det undgås, at nogle får problemer med at udfylde den bod, de har reserveret.

- Vi har da også fået nogle afbud her op til julemarkedet. Men det giver nu ikke noget problem, for vi har stadig en del på ventelisten, siger Lone Jørgensen, der er daglig leder i Center Thyregod.

Hun har nok at se til i år, hvor der skal gøres plads til alle udstillerne og de op mod 1500 gæster, der kigger inden for på lørdag. For ikke nok med at alt skal klappe på lørdag, så er der også lige et byggeprojekt i gang ved siden af. Her er center Thyregod i gang med at ombygge den gamle fritids-, junior- og ungdomsklub til et fitnesscenter.

Det giver ekstra udfordringer, fordi arrangørerne i år ikke kan råde over FJUKen, der ligger, om ikke i ruiner, så dog er en byggeplads. Men ikke mere byggeplads end der tirsdag var rejsegilde på det nye kombinerede fitnesscenter/forsamlingshus.

Det projekt skrider nogenlunde planmæssigt frem. Indtil videre forventes det at stå klar til brug i uge 10 i 2020.

- Det regner jeg da stærkt med holder, for jeg har allerede lejet det ud lørdag i uge 10, siger Lone Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Folkene bag Vejles festlige natteliv håber på genåbning, men tvivler på, at den kommer snart

Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce