Annonce
Trekantområdet

Egtved-firma vil bygge 24 seniorvenlige boliger i Vester Nebel

Kolding Kommune har solgt en storparcel i Vester Nebel. Det er Nørresø, der ses i baggrunden på billedet. Foto: Kolding Kommune

Egtved: Vinkelgården ApS, som er et datterselskab til Anton Knudsen Egtved A/S, har købt en storparcel af Kolding Kommune på godt 13.000 kvadratmeter i Vester Nebel. Storparcellen er solgt til højestbydende.

Vinkelgården er i forvejen i gang i Vester Nebel med byggeri af 11 lejeboliger på Severinvænget. Storparcellen ligger i en nyere kommunal udstykning på Solgårdsparken, hvor Kolding Kommune allerede har udstykket og solgt parcelhusgrunde.

- Vi ønsker at bygge lejeboliger for alle. På Solgårdsparken er det planen at bygge 24 seniorvenlige boliger i et plan, eventuelt som dobbelthuse og rækkehuse. Dermed ikke sagt at de seniorvenlige boliger ikke også vil være velegnet til unge mennesker. Vi ønsker, der bliver en god mangfoldighed blandt vores lejere, fortæller administrerende direktør, Karsten Knudsen fra Vinkelgården ApS i en pressemeddelelse.

Boligerne på den nye storparcel ventes at stå færdig i 2021.

I udbuddet har der ikke på forhånd været sat krav om et bestemt byggeri. Det er derfor op til køber at vurdere behovet for bestemte boligtyper.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

Live: Tager VB 4. hjemmesejr på stribe?

Mest læste

Annonce