Annonce
Egtved

Egtved Handelsforening er fuldstændig selvkørende

Egtved Handelsforening står hvert år blandt andet bag -og samarbejder med lokale foreninger omkring et væld af aktiviteter i Egtved. Arkivoto: Mette Mørk
Egtved Handelsforening havde frygtet ikke at kunne finde nye til bestyrelsen. Sådan gik det ikke, og handelsforeningen har stadig en fuld besat bestyrelse.

Egtved: Tidligere på året var bestyrelsen bekymrede for, at den ved årets generalforsamling for Egtved Handelsforening kunne få svært ved at få nye bestyrelsesmedlemmer valgt ind, især fordi det forrige år havde svært bare at få én valgt ind. Denne gang skulle der findes to nye.

Faktisk var bestyrelsen så bekymret, at den bejlede til erhvervsforeningen AktivErhverv om at blive en del af dem. Dog fandt man frem til, at handelsforeningens og erhvervsforeningens formål nok ikke helt kunne passe ind under samme paraply, derimod er det blevet til en god aftale om et fremtidigt samarbejde.

Alle bekymringer om, at nye kandidater ikke ville melde sig på banen til at være en del af handelsforeningens bestyrelse, blev til bestyrelsens store glæde skudt ned med en fulde kraft. Her var nemlig flere opstillede, end man havde brug for.

Tre bestyrelsesmedlemmer var på valg og to modtog ikke genvalg. Fire stillede op til valg, og Egtved Handelsforenings er nu to nye bestyrelsesmedlemmer rigere med Ole Kolding og Sine Speedtsberg.

Annonce

Syv i stedet for fem

Der var på generalforsamlingen også et ønske om, at bestyrelsen blev udvidet fra fem til syv personer, men da det kræver en vedtægtsændring, foreslog bestyrelsen i stedet, at de to suppleanter deltager i møderne, uden at være stemmeberettiget. Idéen var der bred enighed om, og det er nu det, man vil gøre i fremtiden. De to nye suppleanter er Tinamaria Dahlgaard og Kenni Dahl.

Den nye bestyrelse i Egtved Handelsforening består nu af Dorthe Sommerlund, Ole Kolding, Sine Speedtsberg, Henrik Gade og Christina Runge. De to suppleanter er Tinamaria Dahlgaard og Kenni Dahl, og revisor er nu Hanne Mikkelsen.

- Vi er simpelthen så glade og lettede over, at det gik så godt til generalforsamlingen. Vi har fået en rigtig god, ny bestyrelse, der er fuldstændig selvkørende, lyder det fra handelsforeningens formand Dorthe Sommerlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

navne

Egtved

Se billederne: Vejlevej er spærret - det vil koste op mod en million kroner at få den fikset

Annonce