Annonce
Egtved

Egtved samlede kilovis af skrald

Lone Kjær Sønnichsen var initiativtager til, at man i Egtved bidrog ved en national affaldsindsamling. Foto: Magnus Fotografi

Egtved: Omkring 800 borgere i Vejle Kommune brugte i weekenden nogle timer på at samle affald op fra gader, forhaver og vejsider i hele kommunen.

Blandt dem var en flok på 36 deltagere, som havde samlet sig i Byparken i Egtved søndag klokken 10, under initiativ fra Egtved-borger Lone Kjær Sønnichsen. Her startede de med kaffe og wienerbrød, sponsoreret af Butik Baggården, og der blev ud fra et stort bykort planlagt, hvem der skulle drage hvortil - i og omkring Egtved.

- Vi fik faktisk dækket alle veje af i og omkring Egtved, fortæller Lone Kjær Sønnichsen.

Annonce

Godt garderet med handsker, tænger og affaldssække, drog de mange frivillige indsamlere ud på affaldsjagt, og godt tre timer senere, var sækkevis af skrald samlet sammen i Byparken, hvor Lone Kjær Sønnichsen og en flok gode venner gik i gang med at sortere.

- Det er bare så flot, at så mange ville være med, og en kæmpe tak skal lyde til de 36 frivillige hjælpere, der kom og gav en hånd med, lyder det fra Lone Sønnichsen, der kan fortælle, at der i alt blev indsamlet 112 kilo affald.

Heraf var der blandt andet 52 kilo plastik, 10 kilo glas, 9,5 kilo dåser og 62 mundbind.

Indsamlingen foregik i et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening og Vejle Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce