Annonce
Egtved

Egtved vil gerne tiltrække handlende fra de større nabobyer

I Egtved oplever især butikkerne på Aftensang, at flere og flere fra de større byer i oplandet vælger at handle i Egtved. Samtidig er de handlende i byen glade for den store lokale opbakning, de mærker. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Ved Egtveds seneste BID-møde blev der talt en del om, hvordan kunderne i Egtved er gode til at støtte op om deres handlende, men snakken blev også ledt over på de der kommer udefra.
Annonce

Egtved: Bliver Egtved stedet, hvor man tager til for at handle i fred og ro, bliver hygget om, med masser af plads til at parkere og med et nærvær, som til tider kan være svær at finde i de større og travle byer? Det var et af emnerne på det seneste BID-møde i Egtved.

- Vi lægger i hvert tilfælde mærke til, at der kommer flere og flere kunder til Egtved fra de større byer i oplandet, og nogle af dem fortæller, at de synes, der er en dejlig ro herude, og at vi i butikkerne har tid til dem, lyder det fra Hanne K. Danielsen, der er indehaver af tøjbutikken Carina & Conrad på Aftensang i Egtved.

Og hun fortæller videre:

- Jeg synes måske endda godt, vi kunne gøre endnu mere opmærksom på, hvad det er, vi kan her i Egtved, for vi har jo rigtigt meget at byde på. Og så tror jeg, at mange handlende gerne vil hygges om. Hos os i butikken har vi for eksempel altid kaffe på kanden og et stykke chokolade, og det er noget, folk rigtigt godt kan lide.


Vi lægger i hvert tilfælde mærke til, at der kommer flere og flere kunder til Egtved fra for eksempel Kolding, og nogle af dem fortæller, at de synes, der er en dejlig ro herude, og at vi i butikkerne har tid til dem.

Hanne Karina Danielsen, indehaver Carina & Conrad


Brit Biltrup, indehaver af Din Sko Butik og Sportigan i Egtved, er enig med Hanne K. Danielsen, og hun tilføjer:

- Ja, og noget, som vi også hører fra kunderne udefra er, at vi er gode til at yde nærværende kundeservice, for det er åbenbart ikke altid en selvfølge andre steder. Og jeg må sige, at det da er noget af det, som vi går meget op i at gøre i alle butikkerne.

Annonce

Arbejder videre på idéen

På det nylige BID-møde i Egtved kunne de fremmødte butiksindehavere hurtigt blive enige om de fordele, der kan være i at gøre udefrakommende endnu mere opmærksomme, hvad Egtved har at byde på som handelsby for mennesker i byer som for eksempel Vejle, Billund og Kolding. Men hvordan det helt konkret skal folde sig ud, og hvornår, og om det overhovedet er noget, der skal gøres en ekstra indsats for, vil de gå videre med i Egtved Handelsforening, og der vil blive fulgt op på det ved det næste BID-møde.

- Det her er i helt sikkert noget, der er værd at gå videre med, for som sagt så mærker vi allerede nu en stor interesse fra udefrakommende for at handle i Egtved, og det kunne da være fedt, hvis vi sammen kunne gøre en indsats for at bringe budskabet endnu længere ud om, hvor hyggeligt det er at handle i vores by. Folk vil jo gerne have nærvær og hygge, og faktisk hører vi samtidig, at nogle af kunderne fra de større byer ser fordelen i at handle steder, hvor der ikke er så mange mennesker på samme tid - set i forhold til risikoen for corona-smitte, konstaterer Hanne K. Danielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give For abonnenter

Coronarestriktioner på jobcentret undrer Anne Mette: - De beskytter medarbejderne, men ikke borgerne

Jelling

Museum fejrer jul på Jelling'sk

Annonce