Annonce
Erhverv

Trælasthandler lukker to måneder efter opkøb: Sidste åbningsdag fredag

Trælastforretningen i Egtved, der i år ville kunne fejre 40 års jubilæum, skiftede i 2018 navn til Sjakk. I november opkøbte Stark de fire Sjakk-forretinger, heriblandt butikken i Egtved. Nu har Stark valgt at lukke butikken i Egtved og lægge den sammen med Stark i Vejle. Arkivfoto: Mogens Bach
Trælasthandel-kæden Stark, der i slutningen af sidste år opkøbte Sjakk-forretningerne, har besluttet at lukke butikkerne i Egtved og Ejstrupholm. Der er sidste åbningsdag i morgen, fredag.
Annonce

Opdateret med oplysninger om Ejstrupholm - Egtved: Det er snart slut med at købe træ, værktøj og meget mere ved en trælasthandel i Egtved. Det har man ellers kunnet siden 1980, hvor J.E. Clausens Trælast A/S blev til. Nu skal butikken, der i 2018 kom til at hedde Sjakk, lukke.

Trælasthandel-kæden Stark, som i november offentliggjorde, at den havde opkøbt de fire Sjakk-aktiviteterne i Egtved, Ejstrupholm, Hedensted og Give, har nemlig valgt at lukke forretningen i Egtved og slå den sammen med Stark-forretningen i Vejle.

- Stark har i forvejen to forretninger forholdsvist tæt på Egtved, nemlig i Vejle og Kolding, så vi mener, vi er relativt godt repræsenteret i det område, siger salgsdirektør i Stark Danmark Mads Brejnholt Madsen.

Han er dog godt klar over, at mange af de kunder, der plejer at købe varer hos Sjakk-butikken i Egtved, vil synes, at det er en ærgerlig beslutning.

- Til gengæld vil kunderne opleve, at vi i Stark, som nu har 69 forretninger, kan tilbyde et større varesortiment, flere muligheder for rådgivning og flere logistikservices, siger han.

Stark har i forvejen to forretninger forholdsvist tæt på Egtved, nemlig i Vejle og Kolding, så vi mener, vi er relativt godt repræsenteret i det området.

Mads Brejnholt Madsen, salgsdirektør, Stark Danmark

Annonce

Med kort varsel

Allerede i morgen, fredag, er det sidste åbningsdag i butikken i Egtved.

- Det er med meget kort varsel, og det er vi kede og trætte af. At butikken skulle lukke her var en del af forhandlingerne, vi lavede i forbindelse med overtagelsen, som vi offentliggjorde i november. Desværre har vi først lige fået den endelige godkendelse fra konkurrencemyndighederne, så derfor bliver det med meget kort varsel. Vi havde håbet at få den endelige godkendelse lidt hurtigere, lyder det fra Mads Brejnholt Madsen.

Stark er i øjeblikket i gang med at kontakte butikkens nuværende faste kunder for at fortælle lidt om sammenlægningen med Vejle og hvilke fordele, det medfører.

- Dem, vi har talt med indtil videre, har været ærgerlige, men egentlig haft forståelse for beslutningen. Men vi ved også godt, at en ting er forståelse, noget andet er følelser. De har været glade for butikken i Egtved, siger han.

De otte medarbejdere i Egtved bliver alle tilbudt nye jobs i koncernen.

- Vi er i øjeblikket i dialog med dem for at finde ud af, hvor i koncernen vi kan tilbyde dem et nyt job, som giver mening for dem. Vi har et indtryk af, at det er nogle ildsjæle, som vi gerne vil beholde, lyder det fra salgsdirektøren.

Annonce

Lukker også i Ejstrupholm

Udover at lukke butikken i Egtved, har Stark Danmark besluttet at lukke Sjakk-forretningen i Ejstrupholm, efter samme tankegang som i Egtved, idet der ligger en Stark-trælast i Brande.
Sidste åbningsdag i Ejstrupholm er også i morgen, fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce