Annonce
Erhverv

Ejendomsmægler-fond deler ud: En pose penge til Vejles fattigste

Broen Vejle støtter fattige familier, som har svært ved at få råd til deres børns fritidsinteresser, som eksempelvis fodbold. - Vi synes Broen Vejle gør en helt fantastisk indsats og mener bestemt der mangler fokus på det stykke arbejde, de frivilige udfører, for de mange udsatte børn og unge, siger Claus Fenger fra EDC Erhverv i Vejle. Arkivfoto
Den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden har doneret 50.000 kroner til foreningen Broen, der hjælper udsatte børnefamilier.

Vejle: Det vakte glæde hos Broen Vejle, da Poul Erik Bech Fonden mandag uddelte 50.000 kroner til foreningens frivillige arbejde.

Broen Vejle støtter børn af fattige familier, så de får mulighed for at dyrke fritidsinteresser på lige fod med alle andre børn. Det koster i gennemsnit 2.000 kroner pr barn om året at hjælpe, så pengene falder på et tørt sted.

Claus Fenger fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle stod for selve overrækkelsen.

- De frivillige i Broen Vejle gør en stor personlig forskel for udsatte børn og unge og bidrager til, at endnu flere bliver en del af et aktivt fællesskab. Det at være en del af et fællesskab og opnå nye relationer, giver foruden livsglæde også børnene redskaber til at komme godt videre i livet, sagde Claus Fenger.

Det er ikke kun i Vejle, at Poul Erik Bech fonden i 2019 har valgt at påskønne Broens arbejde. Samlet set har Fonden valgt at give én million kroner til Broen Danmark fordelt over det meste af landet.

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Fonden ejer i dag størstedelen af mæglervirksomheden og udlodder gerne midler til velgørende formål for børn.

Annonce
Partner Claus Fenger, EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle, overrakte donationen på 50.000 kroner til Susanne Clausen og, Morten Jensen fra Broen Vejle. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce