Annonce
Vejle

Ejendomsmægler i Vejle jubler: Bolig-butikken ligger nummer fem i hele Danmark

Salgschef Jesper Guldmann Frendrup er stolt af den stærke placering i 2019. De 12 medarbejdere i Damhaven-afdelingen lagde en utroligt god energi for dagen, og det gjorde udslaget, mener han. PR-foto: Home
Ejendomsmæglerbutikken Home Vejle på Damhaven var i 2019 Danmarks femtebedst sælgende blandt samtlige landets mæglere. Det viser en statistik fra boligsiden.dk.

Vejle: Blandt landets 170 Home-ejendomsmæglere render et par stykker af dem for tiden rundt med armene i vejret.

To af dem er nemlig med på top 10-listen over Danmarks mest sælgende ejendomsmæglere i 2019.

Vejle ligger nummer fem, Esbjerg nummer tre - ikke kun blandt Homes, men blandt samtlige landets ejendomsmæglere.

Det er en netop offentliggjort opgørelse fra boligsiden.dk, der placerer Home Vejle Damhaven som landets femtebedst sælgende mæglerforretning sidste år, og den nyhed vækker stor glæde hos den lokale salgschef og daglige leder, Jesper Guldmann Frendrup.

- Det var en skøn nyhed at få. Vi plejer at være langt efter Aarhus og København, hvor der sælges så mange enheder af projektlejligheder, forældrekøbslejligheder og så videre. Så det, at Vejle har en butik, der ligger nummer fem, er jeg stolt over, udbryder han og forklarer succesen med en meget dedikeret medarbejderstab.

- Jeg har nogle ekstremt ihærdige medarbejdere, der vil det her 110 procent. De kæmper hver eneste dag for at være en del af denne her succes, og uden dem kunne jeg ikke stå her og være så glad.

Annonce
Vi er alle uddannede ejendomsmæglere, og det betyder meget for vores kunder med den tryghed i handelen. Vi bor desuden alle i Vejle, og lokalkendskab er meget vigtigt.

Jesper Guldmann Frendrup

Ejerlejligheder gik godt

Det mest bemærkelsesværdige ved 2019-salget har været, at især ejerlejlighederne gik som varmt brød.

- Det er gået stærkt, og liggetiderne har været meget korte. Helt ned til fire uger, siger han.

I 2019 havde Vejle-mægleren i alt 317 handler, og det var kun 16 lavere end succesåret 2018.

- 2018 var et vanvittigt år generelt, fordi renten faldt meget. Minusrenten kom, og bankerne åbnede slusen for belåning. Den acceleration fortsatte ind i 2019, og selv om tallet var en smule lavere, var det stadig meget højt, siger den lokale Home-chef.

Det er især i de attraktive periferi-områder til midtbyen, at ejendommene har skiftet hænder. Det nye område i Tirsbæk Bakker i Bredballe, Bredballe generelt, Vinding, Mølholm og Uhrhøj er de store motorer i det salg, der dækker de fire postnummerområder 7100, 7120 Ø, 7182 Bredsten og 7300 Jelling.

Men generelt er der godt salg i alle fire postnumre, oplyser Jesper Guldmann Frendrup.

2020 bliver et godt år

Det er ikke første gang, Home Vejle på Damhaven leverer et godt resultat. Salget i 2018 placerede også Vejle-mægleren som den næstbedste i Home-regi - igen kun overgået af det fremstormende Esbjerg - mens Vejle tog Home-førstepladsen i 2017.

Han forventer, at 2020 også bliver et godt år. Det er i hvert fald de udmeldinger, han har fået fra de europæiske og danske banker.

- Og dertil kommer, at nettotallet på tilflyttere i Vejle er i vækst, politiskolen åbner i år, og mange andre steder er der fremgang, så der bliver et behov for flere boliger, vurderer han.

Boligsiden.dk's etter på top 10-listen var Danbolig i Holbæk.

Top 10-ejendomsmæglere

Boligsiden.dk har opgjort tallet for bedst sælgende ejendomsmæglere i 2019 for hele landet. Salget er opgjort 15. januar 2020.
  • 1. Danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S
  • 2. Danbolig Aarhus City
  • 3. Home Esbjerg
  • 4. EDC Ejendoms Centret A/S, Horsens
  • 5. Home Vejle - Damhaven
  • 6. EDC Bornholmer
  • 7. Danbolig Holm & Hauberg BoligCenter Valby
  • 8. Danbolig Silkeborg
  • 9. Nybolig Bruuns Bro Lejligheder, Aarhus C
  • 10. EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag, Næstved

Kilde: boligsiden.dk

317 gange er der plinget et salg ind i 2019 hos Home, og det indbringer den lokale Vejle-mægler en femteplads blandt samtlige landets ejendomsmæglere. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Sognehus lukker - midlertidigt

Annonce