Annonce
Hedensted

Ejendomsmæglerne jubler: Sælger lige så mange boliger som før krisen

Den nye udstykning Lille Dalby Bakker er med til at sætte fut under boligsalget. Mange er interesserede i nybyggeri i Hedensted, lyder det fra de lokale ejendomsmæglere. Foto: Michael Svenningsen

Nybolig Hedensted har rundet 100 boligsalg på et år. Køberne går især efter dyrere huse og nybyggeri - men 60-70'er-villaer i Stjernevejskvarteret er også populære.

Annonce

Hedensted: Der er kommet godt gang i boligsalget igen. Sådan lyder det samstemmende fra de tre ejendomsmæglere i Hedensted, Nybolig, EDC og Home, der alle har rygende travlt med salgsopstillinger, fremvisninger og slutkontrakter.

Hos Nybolig Hedensted har man netop fejret, at boligsalget har rundet de 100 inden for det seneste år - og det er et niveau, som den lokale mægler ikke har oplevet, siden før krisen indtrådte i 2007.

- Det er bare gået stærkere og stærkere i løbet af det seneste halvandet år, og jeg tror, det blandt andet skyldes, at flere har fået øjnene op for, at Hedensted Kommune er et godt alternativ til de lidt dyrere muligheder i Vejle og Horsens, siger ejendomsmægler Heidi Grøn fra Nybolig Hedensted, der sælger boliger og grunde i Hedensted, Løsning og Daugård.

Det er blevet dyrt at købe bolig i Vejle og Horsens, og det får flere til at kigge på Hedensted. Vi har det hele her - bare lidt billigere.

Heidi Grøn, ejendomsmægler
Annonce

Populært Stjernevejskvarter

Hun oplever, at mange af køberne er interesseret i nybyggeri - enten byggegrunde eller huse af nyere dato.

- Mange er ikke førstegangskøbere, men familier, der hellere vil bruge tid på at være sammen end på vedligehold og renoveringer. Samtidig er en gammel bolig energimæssigt ofte dyr, og de penge vil folk hellere bruge på noget andet. Men når det er sagt, så er der også godt gang i salget af 60-70'er-villaer i Stjernevejskvarteret. De går som varmt brød, siger Heidi Grøn.

Samme oplevelse har Marie-Louise Nørbo Eg, der er indehaver hos EDC i Hedensted.

- Stjernevejskvarteret er altid populært, og vi har i sommer haft et hus i overbud derude. Men der, hvor vi virkelig ser en fremgang, er på salget af special-ejendomme, som for eksempel blandet bolig-erhverv og liebhaveri. Vi har i år solgt en ejendom til over 10 mio. kr. i Hedensted, og det er altså ikke noget, der sker hver dag, siger hun.

Annonce

Dyre huse med korte liggetider

Hos byens tredje ejendomsmægler, Home, har man også oplevet en stigende interesse for boliger i lokalområdet.

- Det er gået stærkt i hele 2018, og især de seneste to-tre måneder har det taget fart. Det, der især har skilt sig ud, er de dyrere huse, som bliver solgt med meget korte liggetider, siger Anette Banke, der er daglig leder i Home Hedensted.

De lokale mæglere fortæller samstemmende, at køberne går efter mindst tre værelser og to badeværelser eller gæstetoilet. Indretningen som sådan - om der fx er køkken i åben forbindelse med stuen - er ikke et springende punkt.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce