Annonce
Billund

Ejer af "Alle Tiders Pølsevogn" håber at få permanent plads på Torvet

Pølsevognen åbnede i sin nye placering på Torvet i Grindsted i slutningen af august. Det skulle kun være midlertidigt, men nu bliver placeringen måske permanent. Arkivfoto: Anders Davidsen

Ejerne af den nye pølsevogn i Grindsted ønsker at blive på torvet, og det mener nærmest alle deres kunder efter sigende også.

Grindsted: Det har hele tiden været planen, at Grindsteds nye pølsevogn skulle stå på Nørre Torv, men fordi der ikke kunne trækkes den nødvendige strømstyrke, blev pølsevognen i stedet henvist til byens centrale torv i starten. Nu er der dog noget, som tyder på, at placeringen i midten bliver mere permanent.

Det fortæller Johnny Christensen, som har vognen med sin kone Dorthe Eienstrand.

Han har således på det seneste været i konstruktiv dialog med kommunen, og selvom han endnu ikke har fået endeligt grønt lys fra forvaltningen, så går han ud fra, at det bliver en formalitet.

- Når vi forhåbentlig får lov, er Nørre Torv fuldstændig udelukket. Det vil kræve, at der bliver gravet en masse op til kabler, og sådan noget er dyrt, siger Johnny Christensen.

Skaber torveliv

Ifølge ham mener 98 procent af deres kunder, at den skal blive stående på Torvet, og det er ejerparret selv enig i:

- Det skaber godt liv til Torvet. Jeg ville kunne forstå, hvis Sydbank syntes, det var lidt ærgerligt, at vi skyggede for dem, men de har tværtimod kommet med velkomstgave, fortæller indehaveren.

Pølsevognen ser ny ud, men har nogle år på bagen, da den er købt af Jan Lindekilde Lund, som tidligere havde den stående på hjørnet af Chr. Lundsgårdsvej og Tårnvej.

Udover selve pølsevognen har ejerne også lavet en anordning med borde og stole på torvet ligeledes nær Sydbank, hvor man kan nyde diverse pølseretter fra menukortet.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce