Annonce
Billund

Ejerskifte: Jan The Pølsemann overtager Café Grindsted

Jan Lund Vinbech, til højre, overtager den 1. august Café Grindsted fra Ømer Øzgen, der har drevet caféen siden 2014. Privatfoto

I stedet for Grilletten overtager Jan The Pølsemann i stedet Café Grindsted i Vestergade.

Grindsted: Den 1. august kommer Café Grindsted i Vestergade på nye hænder.

Den dag overtager Jan The Pølsemann - med det borgerlige navn Jan Lund Vinbech - nemlig caféen sammen med fru Katja.

I forvejen driver Jan The Pølsemann pølsevognen på Chr. Lundsgaardsvej og grilbaren Fru Kristof i Hejnsvig, som Katja og Jan Lund Vinbech overtog for nylig.

Og det går forrygende.

- Det går så godt med Fru Kristof, at personalet kan køre alene. Så fik jeg et godt tilbud fra Ømer Øzgen, der har Café Grindsted, som jeg ikke kunne sige nej til. Men det er et fælles projekt, som de andre ting, siger Jan Lund Vinbech.

Det var ellers planen, at Jan og Katja skulle have overtaget grillbaren Grilletten i Vestergade fra den 1. august, men med det gode tilbud er de planer nu droppet.

Både Katja og Jan Lund Vinbech kommer til at være synlige i caféen, men det bliver dog især Jan, der vil være der.

- Vi laver lidt om på konceptet i Café Grindsted. Vi skal have lidt mere dansk ind, som bøffer og wienerschnitzler, som folk har efterlyst. Nogle af de nuværende retter glider ud, siger Jan Lund Vinbech.

Der bliver også ændret lidt på råvarerne i caféen, når Katja og Jan The Pølsemann overtager spisestedet.

- Vi vil gå lidt væk fra frost og i stedet satse på gode friske råvarer, oplyser Jan Lund Vinbech.

Parret regner med at fortsætte med de samme åbningstider som nu i caféen. Dog er det muligt, at der bliver åbnet lidt tidligere i weekenderne.

Han regner med, at der skal ansættes fem-seks medarbejdere i caféen.

Lukker to dage

Det er også planen, at Katja og Jan Lund Vinbech vil forsøge at lave forskellige arrangementer ved forskellige lejligheder, som eksempelvis store sportsevents eller andre ting.

- Vi vil holde lukket et par dage inden overtagelsen den 1. august. Det er fordi, der er nogle småting, som vi gerne vil have lavet. Det er nu ikke det store. Men vi åbner med rigtig gode åbningstilbud, garanterer Jan Lund Vinbech.

Det er gået stærkt for Jan The Pølsemann siden han midt i oktober åbnede pølsevognen på hjørnet af Chr. Lundsgaardsvej og Tårnvej i Grindsted. Den fik fra første hotdog så meget vind i sejlende, at både Jan og fruen Katja var travlt beskæftigede med at lange pølser og brød over disken - og pølsevognen blev i øvrigt hurtigt for lille, så den blev skiftet ud med en større model. Parret har slået meget på de gode råvarer som pølsebrød fra bageren i Vorbasse og hjemmelavet tilbehør, og det er blevet godt modtaget af kunderne - og så er pølsevognen i øvrigt den eneste i Grindsted.

Tirsdag den 15. maj overtog det foretagsomme par så den kendte grillbar Fru Kristof på Løvlundvej i Hejnsvig, der efter adskillige ejere gennem de seneste mange år ikke kørte helt så godt som tidligere. Men det har Katja og Jan Lund Vinbech tilsyneladende fået rettet op på noget nær rekordtid.

Fra august gælder det så om at fastholde Café Grindsteds store faste kundekreds, som Ømer Øzgen har fået oparbejdet siden åbningen i slutningen af 2014.

- Jeg vil gerne have mere tid til familien, og så skal jeg lige slappe af, siger Ømer Øzgen, der også ejer Grilletten i Vestergade, der er lukket i øjeblikket.

- Den genåbner på et tidspunkt. Så prøver vi noget nyt, siger Ømer Øzgen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce