Annonce
Erhverv

Ejner Hessel A/S overtager importen af Mercedes-Benz-lastbiler

Ejner Hessel A/S skal nu stå for importen af Mercedes-Benz-lastbiler. Arkivfoto
Samtidig med importaftalen overtager Ejner Hessel også salget af Mercedes-Benz lastbiler fra Mercedes-Benz CPH i Greve og Hillerød.

Brande: Ejner Hessel A/S med hovedsæde på Jyllandsvej i Brande har netop underskrevet kontrakten, der sikrer dem importen af Mercedes-Benz Trucks i Danmark. Dermed bliver det en kendt og anerkendt aktør i branchen, som fremover skal stå for importen af Mercedes-Benz-lastbiler.

Mercedes-Benz Trucks danske organisation følger med over i det nye set-up. Importøraftalen forventes at træde i kraft i starten af 2022 efter endelig godkendelse hos Konkurrencestyrelsen.

Med overtagelsen af importen af Mercedes-Benz og FUSO lastbiler skruer Ejner Hessel A/S op for det lange og tætte samarbejde med Daimler Truck AG. Ejner Hessel er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige forhandlere af lastbiler i Danmark med en historie, der går tilbage til 1968.

Annonce

I forbindelse med aftalen om at overtage importen af Mercedes-Benz lastbiler udtaler direktør hos Ejner Hessel A/S, Benjamin Mahr:

- Lastbilerne er dybt forankret i Ejner Hessels historie, og vi er glade for, at vi som importør af Mercedes-Benz- og FUSO-lastbiler nu kommer endnu tættere på vores eget DNA. Vi er helt grundlæggende stolte over, at Daimler Truck AG i Stuttgart har valgt at vise os den tillid og tiltro, som det kræver at importere og forhandle deres lastbiler. Det vil vi gøre os umage for at leve op til. Samtidig er vi glade for, at vi med aftalen får Mercedes-Benz Truck Danmarks stærke team og deres know how med over i vores organisation, lyder det fra Benjamin Mahr.

Med overdragelsen af importorganisationen i Danmark fortsætter Daimler Truck AG sin rejse mod et øget fokus på udvikling og produktion af fremtidens lastbiler.

I forbindelse med overtagelsen udtaler Mercedes-Benz Trucks direktør i Danmark, Jens-Christian Tittel:

- Mercedes-Benz Truck Danmark og Ejner Hessel har et årelangt og tillidsfuldt samarbejde bag sig. Ejner Hessel er en dedikeret og dygtig partner på det danske marked. De er derfor de helt rette til at fortsætte vores positive udvikling i Danmark. Med deres store kendskab til os, vores kunder og de øvrige forhandlere, er jeg sikker på, at de kan styrke Mercedes-Benz’ og FUSO’s tilstedeværelse på det danske marked yderligere. Samtidig er jeg stolt over, at vi leverer en forretning, der står stærkt på det danske marked. Og jeg ved, at vi er på vej med endnu flere stærke modeller.

Samtidig med overdragelsen af importaftalen overtager Ejner Hessel også salget af Mercedes-Benz lastbiler fra Mercedes-Benz CPH i Greve og Hillerød. Mercedes-Benz CPH vil fortsat have serviceværksteder på begge lokationer, så kunderne i området stadig kan få ydet service på deres lastbiler.

- Jeg er glad for at kunne overlevere et kompetent team af medarbejdere til en god og veldrevet virksomhed som Ejner Hessel. Jeg er sikker på, at Hessel kommer til at forsætte det gode samarbejde, vi har haft med kunderne de sidste mange år, lyder det fra Lars Simper, der er administrerende direktør i Mercedes-Benz CPH.

Annonce

Fem gode råd til SMV'er: Sådan tager du hul på den grønne omstilling

Vejle For abonnenter

Vores madanmelder besøger en institution i byen: Vi kan lige så godt afsløre hemmeligheden bag Conrads' allerstørste sællert - og det er ikke bollen

Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Tidligere konkurrenter slår sig sammen: Nu flytter stor forretning fra midtbyen

Navne For abonnenter

Dronning Margrethes fætter bor midt i et af de værste smitteområder: Sådan går det med grev Ingolf

Alarm 112

Mistænksomme betjente jagtede 25-årig: Han kørte galt i kendt rundkørsel

Billund

13-årig truede personalet med kniv på specialskole

Mette kæmper for retten til at dø: Regeringen vil give ældre ret til at fravælge genoplivning

Erhverv

Endnu en af Vejles kendte pølsevogne er lukket: Her er langet ristede og hotdogs over disken i mere end 40 år

Vejle Boldklub For abonnenter

VB forstærker offensiven: Derfor ramte VB på mange parametre rigtigt

Christian hjælper virksomheder i mål med den grønne omstilling: Nu vil flere SMV’er være med

Vejle

Skolelederlukningstruet skole trækker sig efter krisemøde: Går på pension tidligere end beregnet

Dansk atomaffald skal begraves: Sådan finder vi ud af hvor

Alarm 112

Kaffekup kiksede: To fedladne mænd jages: - Det kunne være far og søn

Alarm 112 For abonnenter

Lokalt Bonnie og Clyde-par, anholdt på Uhrhøj, slap billigt: Seks kriminelle forhold endte med at være gratis

Kultur

Peter skal skaffe over 1200 frivillige til Tour de France: Sådan kan du være med på holdet

Annonce