Annonce
Trekantområdet

Eks-mænd fra Folketeatret

Til februar kommer forestillingen "Eks-mænd" fra Folketeatret. Det er Fredericia-Middelfart Teaterforening, der har hentet den til Fredericia Teater. PR-foto fra Fredericia-Middelfart Teaterforening
Annonce

Fredericia: En glohed lufthavn i Nordspanien. Du har tømmer­mænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! … for det var ham, der løb med din kone!

Hermed er scenen sat til komedien "Eks-mænd", når Fredericia-Middelfart Teaterforening byder på forestilling 25. februar klokken 19.30.

Teaterforeningen skriver, at "Eks-mænd" er en humoristisk fortælling "om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles … på nær: rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen."

Fra teaterforeningen lyder det, at "med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb – her i en road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne."

Forestillingen sættes op i Fredericia Teaters store sal. Producent: Folketeatret

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Lyntesterne finder flest smittede i Vejle: Derfor er de også glade for at pode til langt ind i foråret

Give For abonnenter

Tidligere nærradio-formand skal for retten: Tiltalt for at have raget knap en halv million kroner til sig

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce