Annonce
Vejle

Ekskluderet V-politiker overvejer konservative

Byrådsmedlem Anja Daugaard og Venstre er færdige med hinanden. Arkivfoto
Annonce
VEJLE - Anja Daugaard bliver muligvis konservativ.

Venstre har ekskluderet byrådsmedlemmet, der har flirtet med Liberal Alliance. Derfor skal hun nu finde sit nye politiske ståsted - og det kan blive hos de konservative.

- Jeg kan godt se mig selv som konservativ. Men jeg vil gerne have lidt tid til at overveje min fremtid. Jeg har nemlig også haft tanker om at lave en borgerliste, siger Anja Daugaard.

Samtidigt afviser hun hele baggrunden for eksklusionen - nemlig at hun har haft tanker om at stille op for Venstre ved valget d. 19. november, og så efterfølgende stille sit mandat til rådighed for Liberal Alliance.

Venstres mistanke bygger på en mail, som kommuneformand Leif Jacobsen i sidste uge modtog fra Liberal Alliance. I den forudser partiet, at man får tre mandater ved byrådsvalget plus en overløber fra Venstre. Leif Jacobsen sendte efterfølgende mailen til samtlige 27 kandidater på Venstres liste for at få at vide, hvem de liberale hentydede til.

Det fik Anja Daugaard til at kontakte borgmester Arne Sigtenbjerggaard og fortælle, at det muligvis var hende, Liberal Alliance hentydede til. I foråret var hun i kontakt med partiet, fordi hun følte sin fremtid i Venstre truet på baggrund en strid om en kritisk mail efter partiets opstillingsmøde i april.
- Jeg ville blot sondere muligheden og der kom aldrig noget ud af den kontakt. Jeg har ikke haft kontakt til de lokale medlemmer af Liberal Alliance og aldrig sagt, at jeg kunne finde på at skifte parti efter et valg. Det står helt for Liberal Alliances egen regning, siger Anja Daugaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce