Annonce
Erhverv

Elektronik repareres på hjul: RepByDrive fikser din mobil eller tablet hos dig

RepByDrive kører ud til private og firmakunder i hele Trekantområdet. Indehaveren Eghbal Sadat har repareret smartphones og tablets i 10 år. Foto: Flemming Larsen
Vejle-firmaet RepByDrive kører rundt i Trekantområdet og reparerer kundernes elektronik.
Annonce

Vejle: RepByDrive er navnet på et nyt firma, der hovedsageligt reparerer smartphones og tablets. Og som navnet antyder, er der tale om en rullende forretning.

- Jeg har tidligere haft en fysisk butik, men fandt hurtigt ud af, at kunderne hellere vil have jeg kom til dem, forklarer Eghbal Sadat, indehaver af RepByDrive, der også reparerer MacBook og anden elektronik.

Kunderne er både private og firmaer, og Eghbal Sadat er kommet så godt i gang, at han i dag har arbejde til tre servicevogne.

Annonce

Gratis kørsel - god service

- Jeg har valgt den strategi, at kunderne ikke skal betale for, at jeg kører derhen, hvor de er. Det kan jeg, fordi jeg er god til at planlægge mine ture, forklarer Eghbal Sadat.

Som eksempel kører han forbi to-tre kunder med småreparationer efter at have repareret eller skiftet batterier i en stribe smartphones hos en større firmakunde.

- På den måde bliver det en rentabel forretning for alle, siger indehaveren af RepByDrive, der kan fikse 95 procent af opgaverne på stedet.

RepByDrive giver gerne råd og tips til kunderne om, hvordan man passer på sit IT-udstyr. Ud over reparationer tilbyder firmaet udskiftning af batterier og softwareopdateringer.

RepByDrive holder åbent fra klokken 8 om morgenen til klokken 22 om aftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Jesper hænger syv kilometer julebelysning op hvert år: Han giver et stjernegodt råd til vejlenserne

Annonce