Annonce
Give

Elementfabrikken ruster sig til fortsat vækst og udvikling

Henrik Damø er med virkning fra 1. august tiltrådt som administrerende direktør på Give Elementfabrik A/S. PR-foto
Direktionen er blevet udvidet med Henrik Damø, der er ansat som administrerende direktør. Det giver Jens Henrik og Finn Eskildsen mulighed for at koncentrere sig om virksomhedens fortsatte vækst og produktudvikling.
Annonce

Give: Direktionen i Give Elementfabrik A/S er blevet udvidet med virkning fra 1. august.

Fra den dato er Henrik Damø ansat som administrerende direktør i virksomheden, der gennem de senere år har oplevet en stærk vækst i både produktion og antal medarbejdere.

Væksten har også været synlig udefra for enhver, der er kommet forbi Elementfabrikken på Hjortsvangen. Her har der gennem de senere år næsten konstant været byggeri af nyt til både produktion og administration. Den vækst vil man gerne fortsætte og ansættelsen af Henrik Damø skal netop frigøre nogle af den nuværende direktions ressourcer.

- Som administrerende direktør skal jeg jo netop tage mig af de administrative opgaver omkring økonomi og personale i administrationen, så de planer, direktionen lægger, kan føres ud i livet. Man kan sige, at min opgave bliver at binde baglandet sammen, siger Henrik Damø.

Annonce

Innovation

Jens Henrik Eskildsen fortsætter i direktionen som fabrikant og direktør med fokus på disse opgaver, og Finn Eskildsen fortsætter ligeledes i direktionen som bestyrelsesformand og direktør med fokus på udvikling og ledelse af aktiviteterne i Give Elementers afdeling i Nørre Snede.

En af "hemmelighederne" bag Give Elementfabriks vækst gennem de senere år har været virksomhedens innovative tilgang til produktion. Denne tilgang er blevet kombineret med et sikkert blik for at forenkle produktionen, så den kører så rationel som muligt.

Kombinationen af de to ting har været med til at give netop Give Elementfabrik et ry i branchen som en dygtig og pålidelig leverandør. Den har også været medvirkende til, at medarbejderstaben gennem de seneste få er vokset fra 90 til 150.

Samtidig har Give Elementfabrik haft et vågent øje for muligheder for opkøb at virksomheder, der passer ind i strategiplanen. Seneste købte man i januar Lundsby Industri A/S og styrkede dermed sin position på markedet for totalløsninger til industrianlæg, der både siloanlæg og bygningselementer.

Annonce

Hjem til Give

Henrik Damø er på ingen måde ukendt med hverken Give Elementfabrik eller med Give som sådan. Han var i mange år administrerende direktør i Tormax, der også ligger på Hjortsvangen.

Henrik Damø har i mange år beskæftiget sig med fabrikation, salg og montage af komplette automatiske dørsystemer og glasløsninger til byggebranchen.

Blandt andet har han 30 års international erfaring som administrerende direktør for Tormax Danmark og Record Nordic Danmark. Henrik Damø har også arbejdet nogle år som selvstændig konsulent i København. Nu er han rykket tilbage til Give og har som tidligere bosat sig central i byen, tæt ved sin arbejdsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce