Annonce
Ikast-Brande

Elever holder demokratidag på Nørre Snede Skole

Nørre Snede Skole kommer ti at danne rammen om demokratidagen 20. marts. Arkivfoto
Elever fra 7.-9. årgang fra kommunens folkeskoler samles i Nørre Snede til demokrati-debat.

Nr. Snede: Fælleselevrådet og ungdomsrådet i Ikast-Brande Kommune står bag den første elevdemokratidag, som er for alle udskolingselevrådene - det vil sige 7.-9. årgang - fra alle folkeskoler i kommunen. Arrangementet finder sted onsdag 20. marts på Nørre Snede Skole, og man begynder allerede klokken 8.30 og fortsætter til klokken 14.30.

Dagen igennem er der workshops og foredrag, hvor man blandt andet diskuterer, hvad elevrådenes opgaver er.

Udover eleverne og fælleselevrådet deltager foreningen Danske Skoleelever og medlemmer af kommunens børne- og undervisningsudvalg.

Formålet med dagen er, at elevrødderne får mulighed for at diskutere vigtige temaer på tværs af skolerne og give deres stemme til kende over for lokalpolitikerne. Man kan også blive klogere på, hvad de enkelte elevråd kan gøre ude på de enkelte skoler.

- Det er meget væsentligt for byrådet, at vi inddrager vores elever i forhold til udviklingen af vores folkeskole. Vi har tidligere haft organisationen Danske Skolelever på besøg i børne- og undervisningsudvalget sammen med vores fælles elevrådsformand og næstformand. Jeg glæder mig til en dag sammen med vores elevrådsrepræsentanter, og jeg tror på, at vi politikere kan få nogle gode input med tilbage til byrådet. Elevrådene er vigtige samarbejdspartnere for os, udtaler formanden for børne- og undervisningsudvalget, Simon Vanggaard (DF).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Beruset knallertkører og ung mand med hash

Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce