Annonce
Fredericia

Elgiganten åbner i november: Søger 50 medarbejdere til det nye varehus i Fredericia

Bygningerne, der skal huse Elgigantens nye varehus på Vejlevej, var færdige i sidste uge. Nu er varehuskæden i fuld sving med at indrette varehuset indvendig og ansætte de 50 del- og fuldtidsstillinger, de forventer at besætte inden åbning 'engang i november'. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Når Elgiganten slår dørene op til det nye varehus på Vejlevej engang i november, forventer koncernen, at omkring 50 nye medarbejdere skal tage imod kunderne. Varehuset holder sammen med jobcentret informationsmøde for potentielle ansøgere mandag 20. september.

Fredericia: Siden 1. september har Elgiganten været i fuld gang med både at indrette bygningen på Vejlevej og finde de mange medarbejdere, der skal bemande det nye, store varehus.

Varehuschefen og de tre ledere, der skal stå for den daglige drift, er fundet. Nu søger Elgiganten med lys og lygte efter sælgere, kasseekspedienter, supportere og folk til at styre lageret.

Elgiganten forventer at ansætte 50 medarbejdere til det nye varehus. Stillingerne er løbende blevet slået op siden 20. august.

Annonce

Nu indkalder Elgiganten alle, der er interesserede i en af de mange stillinger, til et informationsmøde mandag 20. august, skriver varehuskæden i en pressemeddelelse.

- Det gør vi, fordi vi mangler mange medarbejdere stadigvæk. Vi vil gerne have fat i så mange kandidater som muligt, så vi holder infomøde for at informere folk om, at vi mangler en masse mennesker, siger regionschef i Elgiganten, Thomas Valder Pedersen, som håber at se en masse med interesse for techbranchen og Elgiganten.

Hvilke krav stiller I til de kandidater, I søger?

- Vi søger nye såvel som erfarne. Det, der er allervigtigst for os, er, at vi får medarbejdere, som vil gøre alt, hvad de kan for at yde den bedste kundeservice, siger Thomas Valder Pedersen til Fredericia Dagblad.

Åbner engang i november

Han tilføjer:

- Vi har interne kurser og en god oplæringsproces, så det vigtige er, at de nye medarbejdere vil servicere og arbejde for at skaffe glade kunder.

Det, der er allervigtigst for os, er, at vi får medarbejdere, som vil gøre alt, hvad de kan for at yde den bedste kundeservice.

Thomas Valder Pedersen, regionschef, Elgiganten

Thomas Valder Pedersen kan endnu ikke løfte sløret for præcis, hvornår varehuset åbner dørene for kunderne. Men i de fleste jobopslag søger Elgiganten medarbejder til opstart 1. november eller tidligere.

- Vi åbner i løbet af november. Når vi søger til opstart 1. november eller tidligere, er det fordi, vi skal have medarbejdere, der skal være med til at gøre butikken klar. Og så har vi en oplæringsproces, som de nye skal igennem. De kan komme til Vejle eller Kolding og se, hvordan det foregår og blive lært op, siger Thomas Valder Pedersen.

1. september fik Elgiganten overdraget de tomme bygninger. Nu skal de indrettes - og samtidig skal der ansættes medarbejdere. 20. september holder Elgiganten sammen med Jobcenter Fredericia informationsmøde for folk, der vil høre mere om at arbejde hos Elgiganten. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Annonce

Varehuschef fra Horsens

På informationsmødet vil der være mulighed for at høre mere om Elgiganten som arbejdsplads og tale med en række medarbejdere om de ledige del- og fuldtidsstillinger, varehuset ønsker at få besat.

Det er stillinger som kasseassistent, sælger, lagerassistent til kasse-, salgs-, support- eller lageransvarlig, der skal besættes.

Og de kommende kandidater vil udover regionschef Thomas Valder Pedersen møde den ledergruppe, Elgiganten har ansat. Det bliver varehuschef for Elgiganten i Horsens, Mads Mikkelsen, der kommer til at stå i spidsen for det nye varehus og det team af medarbejdere, han og ledergruppen nu skal sammensætte.

- Vi har valgt at finde varehuschefen internt, for det er en stor mundfuld at starte et helt nyt varehus og hyre nye ansætte til det samtidig med, at man skal lære Elgiganten at kende, siger Thomas Valder Pedersen og tilføjer:

- Vores varehuschef i Horsens bor i Vejle, og så er han frisk på at være med til at starte et helt nyt varehus op.

Informationsmødet er mandag 20. september klokken 18 til 20. Det foregår i Monjasa Park - Thansen Lounge på Vestre Ringvej 100 i Fredericia.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Vejle For abonnenter

Er det smart eller plat? I Nordsjælland går de på arbejde i pyjamas - og det kan også komme på tale i Vejle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

Se videoanalysen: Endelig vandt VB - fredag aften blev det til en fortjent sejr over FC Nordsjælland

Alarm 112 For abonnenter

26-årig anholdt i Vejle i stor narkosag: Fik en liter amfetaminolie sendt til Vejle med posten

Navne

Når røgkanonen fyres af ved et uheld, kan Lotte nulstille systemerne

Vejle

Trods vejlukning i aftentimer: Derfor er indfaldsvej først færdigasfalteret en uge senere end planlagt

Vejle

Afstemning: Hvilken af disse byer giver det mest mening at få en bybusrute til - hvis du skulle bestemme

Navne For abonnenter

Så skal der drikkes champagne: Alle naboer er inviteret til Irmgards 103-års-fødselsdag

Fredericia

Ny meningsmåling: Sådan ser byrådet ud efter valget

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Egtved

Provokerende udsagn om bybusser og folk i millionvillaer har vakt opsigt: Det her er langt under lavmålet, mener Vejles viceborgmester

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Billund

Borgmesterkandidat kom hjem til indbrud: - Alt er hældt ud af alle skabe og skuffer

Sydjylland For abonnenter

Ny anholdelse i stor narkosag: Ung mand mistænkes for indsmugling af 22 kilo amfetamin og salg for 71.000 kroner

Kultur

Kød-fri festival deler vandene: 'Hold fingrene fra vores kød'

Annonce