x
Annonce
Vejle

En barbering i natten

Rabih Buheiri mener, at vi mænd skylder vores bedre halvdel at være nybarberet på årets sidste dag. Eller i hvert fald, at skægget er trimmet. Her er det en af Vejles vægtere, Henning Hansen, der har taget plads i stolen. Arkivfoto
Midtbyen - Vi skal kunne matche de kvinder, vi skal være sammen med nytårsaften.

Sådan siger indehaveren af Rabih's Old Barbershop i Vedelsgade, Rabih Buheiri, der igen i år har besluttet sig for at holde sin barbershop åben natten mellem den 30. og 31. december.

Her vil den unge frisør, makeup artist og stylist svinge frisørsaks og barberkniv, mens musik med Frank Sinatra og The King flyder ud af højttalerne.

- Jeg svingede også kniven i natten sidste år. Her barberede vi omkring 50 mænd. Det var en rigtig hyggelig aften og nat, en herreaften, hvor der også var tid til at nyde snacks og en god cigar.

- Sådan en aften og nat fortæller mig, at vi mænd også har brug for at få lov til at være mænd, siger Rabih Buheiri.

Han gør det også, fordi han gerne vil have, at hans artsfæller ser godt ud på årets sidste dag. Inden han fik sin egen barbershop, klippede, stylede og lagde han makeup på kvinder.

- Rejsen med kvinderne har jeg ikke villet være foruden. Det har lært mig meget og givet mig mange oplevelser, siger Rabih Buheiri.
Det er også derfor, han mener, vi mænd skal se godt ud på årets sidste dag.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Annonce