Annoncørbetalt indhold

En boligadvokat betaler sig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske tænker du, at det er for dyrt at få en boligadvokat som rådgiver, når du køber en bolig. Men i realiteten kan det komme til at koste dig dyrt, hvis du ikke har en rådgiver. Der er mange detaljer i en bolighandel, og der kan være fejl mange steder. Sådan en overset fejl kan gå hen og blive rigtig træls. Det kan være alt fra, at du giver alt for meget for et hus på grund af, at du ikke forstår hvilke konsekvenser tilstandsrapportens anmærkninger egentlig har og til at du opdager, at der findes tinglyste servitutter på din ejendom, som betyder, at du ikke kan gøre de ting, du gerne vil på grunden. Alt det kan blive både dyrt og føre en masse ærgrelser med sig. Derfor kan det betale sig at sikre sig en god handel ved at få en boligadvokat med som rådgiver.


Annonce

Lad en professionel tage sig af det

Man skal altså snarere spørge sig selv, om man har råd til at lade være med at kontakte en boligadvokat, når man køber hus. Det er jo de færreste af os, der har så meget forstand på både det juridiske i forbindelse med en ejendomshandel og det håndværksmæssige, så vi kan vurdere om alt ser rigtigt ud. Det skal man lade de professionelle om. Det er også en stor tryghed i handlen at vide, at der er en, der tager sig af det på rigtigste vis.


Der er mange dokumenter i en bolighandel

Det kan som sagt blive en dyr affære, hvis du skipper advokaten og tænker, at det kan du selv klare. Der er så mange ting du skal tjekke efter. Du skal have styr på salgsopstillingen, købsaftalen, tilstandsrapporten, el-rapporten, ejendomsdatarapporten, energimærket, skødet, eventuelle servitutter, lokalplanen, refusionsopgørelsen mv. Det er en ordentlig mundfuld at have med at gøre selv.


Husk advokatforbeholdet

En anden ting der gør, at du bør have en boligadvokat på banen – om ikke andet så i forbindelse med underskrivningen af købsaftalen – er det såkaldte advokatforbehold. Det er noget du for din egen skyld ikke må overses eller ignorere. Et advokatforbehold er et forbehold, der skrives ind i købsaftalen. Forbeholdet betyder, at du efter, at du har underskrevet aftalen, kan tage den med hen til din advokat og få ham eller hende til at læse aftalen igennem. Falder boligadvokaten over noget, der virker mistænkeligt, noget der mangler eller en direkte fejl, kan du trække dig fra handlen uden omkostninger. Det er en virkelig god sikkerhed at have, så gør dig selv den tjeneste at få skrevet et advokatforbehold ind i købsaftalen, før du skriver under og tag den så med hen til en boligadvokat, der kan sige god for den eller det modsatte.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.