Annonce
Vejle

En butiksåbning de har ventet på i årevis

Indkøbsvognene var kørt i stilling, da Rema 1000 torsdag morgen slog dørene op til den nye butik på Vardevej. Foto: Mette Mørk
Rema 1000 åbnede torsdag morgen sin butik nummer 338, og dermed er Skibet igen udstyret med egen dagligvarebutik efter mange års venten.

Skibet: Små 100 tilbudshungrende kunder stod fra morgenstunden klar til at indtage Rema 1000's 338. butik i Danmark.

Den ligger på hjørnet af Buldalen og Vardevej og betyder, at Skibet nu igen har egen dagligvarebutik efter en række år, hvor beboerne enten måtte køre til brugsen i Jennum eller ind til det større udvalg af butikker i Vejle.

Butikken slog glasdørene til side klokken otte, og blandt de første i køen var Ingrid og Poul Erik Christensen. De var godt tilfredse med butikkens indretning, da de var nået halvvejs rundt på det 800 kvadratmeter store butiksgulv.

Butikken her indrammer meget godt, noget af det, vi arbejder med i Vejle. Det gælder vejforbindelser med Buldalens fortsatte åbning og at byen udvider sig. Enhver butiksåbning vidner om vækst. - Borgmester Jens Ejner Christensen (V) i sin tale

Ligger godt på vejen til Vejle

- Jeg synes, det er en rigtig fin butik. Vi har været inde i mange Rema 1000-butikker, og det her er en af de bedre, for den er god og rummelig. Den er selvfølgelig også helt ny, sagde Poul Erik Christensen.

Parret bor i Bredsten og er et meget godt billede på, at butikken med sin beliggenhed mellem Vardevej og motortrafikvejen ikke kun skal leve af Skibets godt 2500 indbyggere, men også af pendlertrafikken.

- Vi har glædet os til, at den åbnede. For området har i mange år manglet og sukket efter en butik, og for os i Bredsten ligger den dejligt lige på vejen til Vejle. Vi vil bruge butikken som et alternativ til vores egen brugs, og jeg tror, mange vil bruge den både ud og ind til Vejle, sagde Poul Erik Christensen.

Annonce

Får en lille knude i maven

Flere af Skibets egne beboere var også mødt op til åbningsfesten, og Hanne Mette Sørensen havde taget ni måneder unge Sylvester med på indkøbsturen i en bæresele.

- Jeg har glædet mig til butikken, for den har manglet herude. Jeg ved, at mange Skibet-borgere er kørt i Rema i Skolegade, men jeg får også en lille knude i maven, for vi vil også gerne beholde brugsen i Jennum. Derfor vil jeg nok dele handlen lidt mellem de to butikker, og det tror jeg, at mange andre Skibet-borgere også vil. Området vokser, og derfor håber og tror jeg på, at begge steder kan gå, sagde Hanne Mette Sørensen.

Inden hun og de øvrige kunder blev lukket ind i varmen, havde købmand Jesper Thing og hans personale rullet den røde løber ud.

Den stillede borgmester Jens Ejner Christensen (V) sig op på sammen med købmandens børn. Mens syv-årige Ida og borgmesteren holdt den røde snor til butikken, fik ni-årige William æren af svinge saksen, da først regionschef i Rema 1000 Morten Bruhn og borgmesteren havde holdt taler og havde glædet sig over åbningen.

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) fik assistance af købmand Jesper Things børn, William og Ida, da den røde snor til Skibets nye dagligvarebutik skulle klippes over. Det skete efter taler af borgmesteren og Rema 1000's regionchef Morten Bruhn (th.). Foto: Mette Mørk
Annonce

23 debutanter hos Rema 1000

De to glædede sig lige så meget over Buldalens fortsatte åbning ud til motortrafikvejen. For det er den aflyste vejlukning, som Vejdirektoratet ellers stod fast på i mange år, der nu har banet vej for den nye butik.

Glæden fyldte lige så meget i manden, der får ansvaret for butikken og dens omsætning, for Jesper Thing bor blot to kilometer fra den nyåbnede Rema 1000. På åbningsdagen fik han hjælp af knap 10 købmandskolleger fra kæden, og sådan har sammenholdet også været i de 10 dage, den 36-årige købmand med 10 års Rema-erfaring har haft til at fylde butikken med varer.

- Vi har et utrolig godt netværk, og omkring 20 forskellige købmænd har givet en hånd med før åbningen. Nu har jeg købt mig til ekstra hjælp de første 14 åbningsdage, for jeg står med 25 nye ansatte, der skal hjælpes i gang. Blot to af de ansatte har erfaring fra andre Rema-butikker, så der vil opstå startproblemer, forudså Jesper Thing, mens han tog del i en lille åbningsreception i butikkens lager.

Ingrid og Poul Erik Christensen havde glædet sig til Skibet-butikken. Parret bor i Bredsten og forudser, at mange her vil benytte Rema 1000 som et alternativ til Bredstens egen brugs på turene til og fra Vejle. Foto: Mette Mørk
Købmand Jesper Thing stod klar med roser til de første kunder, der indtog butikken, hvor 23 af de 25 ansatte er helt nye i Rema-regi. Foto: Mette Mørk
Den første åbningsdag af rigtig mange trak mange til Rema 1000 på Vardevej ved Skibet. Foto: Mette Mørk
Alt stod snorlige i Rema 1000 klar til åbningen i Skibet, men i minutterne op til åbningen så et skarpt øje lige at der var noget der skulle justeres på hylderne med køkkenrulle og toiletpapir. Alt var igen i den skønneste orden, da snoren var klippet og kunderne kom ind i butikken. Foto: Mette Mørk
Torsdag morgen begyndte de første biler at rulle ind på parkeringspladsen ved den 1200 kvadratmeter store butiksejendom, hvoraf kunderne har adgang til de 800. Foto: Mette Mørk
Annonce
Egtved For abonnenter

Uroen breder sig på Firehøjeskolen: 'Den er også gal hos os, og det er faktisk bekymrende'

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Nyt spisested på markant hjørne i Vejle: Brødre vil tage gæsterne med på en gastronomisk rejse

Alarm 112 For abonnenter

Carsten fik et chok, da han så en mand på løbehjul midt på Vejlefjordbroen: 'Bilisterne dyttede, men det ragede ham en skid. Han gav dem bare fingeren'

Vejle

Direktøren tager en chance: Løkke får DGI Huset til rabatpris, når hans nye parti skal stiftes

Hedensted For abonnenter

73-årige Oda bor alene, men skifter de grønne skraldeposer dagligt: De lugter og går i stykker, hvis de bliver fyldt

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Erhverv For abonnenter

Camillas spisested skal rives ned: Nu åbner kokken fra Skibet restaurant et sted fyldt med huller

Erhverv For abonnenter

Politikerne er enige: Derfor skal cykelhandleren ikke rive sin tilbygning ned - selvom den er ulovlig

Børkop For abonnenter

Nynne og Noor har udsigt til mange nye kammerater: Lille skole forventer at blive dobbelt så stor

Danskere advares - situation i Ukraine kan ændres hurtigt

Jelling

Corona har for alvor gjort sit indtog på skolerne: - Vi har været nede på fem elever i en klasse

Kultur For abonnenter

Fra hippie-miljø i Aarhus til sognepræst i Hedensted

Alarm 112

Bilist stak af: Have i Bredballe raseret af bil

Annonce