Annonce
Jelling

En dag i cykelhøjde: Cykelkampagne slutter med konference

Cykelkonferencen foregår i de historiske omgivelser i Kongernes Jelling. Arkivfoto
En konference om cykling i Kongernes Jelling skal forsøge at finde opskriften på at få flere borgere til at vælge den firehjulede fra til fordel for den tohjulede i hverdagen.
Annonce

Jelling: Det er efterhånden en kendt sag, at cyklen er et transportmiddel, som Vejle Kommune forsøger at inspirere endnu flere til at benytte oftere, end det er tilfældet i dag.

De seneste år har kommunen nemlig iværksat en række cykelkampagner. Det gælder også i Jelling. Her har en gruppe af borgere med Britta Bitsch i spidsen selv har haft ansvar for en stor del den lokale cykelkampagne, der har kørt i Jelling fra maj til december.

Denne kampagne afsluttes med en cykelkonference for hele landet fredag 15. november 2019 klokken 8.30 i Kongernes Jelling.

- Cykelkonferencen går ud på at udvikle endnu bedre cykelkampagner gennem foredrag og vidensdeling. På programmet er oplæg om sundhed, cykling og forbedring af cykelkampagner gennem samarbejde med lokalsamfund og virksomheder, inden deltagerne bliver sendt ud i workshops for at skabe morgendagens cykelkampagne, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Målet med konferencen er at dele viden og idéer og at finde løsninger på forskellige barrierer, hvad enten de er økonomiske, politiske eller noget helt tredje. Målgruppen for konferencen er kommuner, virksomheder, organisationer og borgere, der aktivt arbejder med at fremme hverdagscyklisme, eller som drømmer om at komme i gang.

Flere informationer kan findes på Vejle Kommunes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce