Annonce
Vejle

Én er smittet: 120 elever og lærere på Rosborg sendt hjem

120 elever og lærere på Rosborg Gymnasium & HF er blevet sendt hjem efter, at en studerende på første årgang af HF er konstateret smittet med corona. Arkivfoto: Torben Glyum
Annonce

Vejle: 120 elever og lærere fra Rosborg Gymnasium & HF's første årgang af HF blev onsdag sendt hjem på grund af coronasmitte hos en enkelt elev på årgangen.

Det bekræftede rektor Hanne Hautop over for Vejle Amts Folkeblad torsdag morgen.

- Den pågældende elev kontaktede skolen, da vedkommende blev konstateret smittet. Hvis vi skulle følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer, skulle vi i det tilfælde sende stamklassen og valgfagsklasser hjem, men vi har ud fra et sikkerhedsprincip valgt at sende hele årgangen og deres lærere hjem, fortæller Hanne Hautop.

Hjemsendelsen skete onsdag eftermiddag, og Hanne Hautop håber, at de hjemsendte kan vende tilbage til skolen mandag morgen.

- Nu skal de testes, og hvis de, som vi håber, får et negativt svar, kan de vende tilbage mandag. Vi har anbefalet, at de bliver testet fredag, for da er der gået det rette antal dage i forhold til smitte, siger Hanne Hautop.

Hun understreger, at de hjemsendte elever modtager virtuel undervisning under deres hjemsendelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Annonce