Annonce
Erhverv

Erfaren frisør vender tilbage til midtbyen: - Jeg savnede byens puls

Indehaveren af Salon Unik på Nørrebrogade 22, Azam Shadkam, har været selvstændig frisør siden 2006. Først med egen salon i Vestergade i 11 år og i de seneste tre år med egen salon på privatadressen på Uhrhøj. Foto: Flemming Larsen
Azam Shadkam har åbnet frisørsalon hos kollega i Nørrebrogade 22. Salon Unik henvender sig til hele familien.

Vejle: - Jeg savnede at komme tilbage til byen.

Det siger den erfarne frisør Azam Shadkam, der netop har åbnet ny frisørsalon i Nørrebrogade nummer 22. Her er hun flyttet ind i salon Cha Mel Lounge og er dermed tilbage i byen.

- Jeg har været selvstændig frisør siden 2006. Først med egen salon i Vestergade i 11 år og i de seneste tre år med egen salon på privatadressen på Uhrhøj. Men jeg savnede det at have en kollega og pulsen i byen, forklarer Azam Shadkam.

Og kunderne er der. Hun har nemlig været så heldig, at hendes trofaste kundekreds er kommet i  salonen, både da salonen lå i Vestergade og på hendes privatadresse.

Annonce

Herrefrisør i 51 år

Covid-19 har fået mange frisører til at etablere et samarbejde, herunder også Salon Cha Mel Lounge og Salon Unik.

- Der har været herrefrisør i Nørrebrogade 22 i 51 år. Det var dengang, man både fik vasket og klippet håret. Derfor er der god plads, og jeg har lejet baglokalet. Her er der både plads til en lille hyggekrog, en reol med de produkter, jeg sælger, og to "klippestationer", siger Azam Shadkam.

For at gøre salonen hyggelig er naturen rykket med helt ind i salonen: Bordet til ugeblade og andet læsestof er en træstamme, og nogle store planker indrammer spejlene på væggen.

Annonce

Molly er rykket med til byen

Samtidig er labradoren Molly rykket med til byen.

- Jeg har kunder mellem to og 90 år. Især mine ældre kunder er kommet i min salon i mange år og er vant til, at Molly tager imod dem, siger Azam Shadkam om Molly, der er en brun labrador med store, blide øjne.

Azam Shadkam betegner sig selv som "hele familiens frisør" - og hun er samtidig ved at uddanne sig til kosmetolog.

- Det er noget, mine kunder kommer til at sætte stor pris på, siger Azam Shadkam.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce