Annonce
Trekantområdet

En fælles erhvervsforening skal styrke udviklingsmulighederne i Kolding Kommune

- Kolding er Jyllands største og Danmarks fjerdestørste handelsby. Det er en position, som vi er stolte af, og en styrke, som vi skal holde fast i, siger Gitte Lindbo. PR-foto
Turistforeningen og Handelsrådet har nu godkendt fusion med Business Kolding - som for sin del ventes at gøre det samme om kort tid.

Kolding: Sammenlægningen af Turistforeningen, Kolding Handelsråd og Business Kolding er nu kommet to skridt videre.

I sidste uge besluttede Kolding Turistforenings medlemmer enstemmigt på deres ekstraordinære generalforsamling at fusionere med Kolding Handelsråd og Foreningen Business Kolding. Fusionen er planlagt til at træde i kraft den 1. januar 2020. Samme beslutning traf Kolding Handelsråd på dagens ekstraordinære generalforsamling – og ligeledes med et enstemmigt valg.

Sidste instans før en ny og styrket erhvervsforening er en realitet i Kolding Kommune, skal fusionen også godkendes på en ekstraordinær generalforsamling i foreningen Business Kolding; det ventes at ske i begyndelsen af oktober.

Annonce

En stærk position

- Kolding er Jyllands største og Danmarks fjerdestørste handelsby. Det er en position, som vi er stolte af, og en styrke, som vi skal holde fast i. To generalforsamlinger i to stærke foreninger – Kolding Turistforening og Kolding Handelsråd, som begge enstemmigt vedtager fusionen - viser, at vi tror på, at vi i en ny fælles erhvervsforening både kan holde fast i vores position og samtidig bane vej for nye udviklingsmuligheder for alle virksomheder i Kolding Kommune, siger formand for Kolding Handelsråd og Centerchef i Kolding Storcenter, Gitte Lindbo, i en pressemeddelelse.

Kolding Handelsråd blev etableret i 1988 for at styrke samarbejdet mellem det kommende Kolding Storcenter og Kolding midtby. I forbindelse med kommunalreformen i 2007 blev de øvrige handelscentre i Kolding Kommune – herunder Christiansfeld og Lunderskov – også medlemmer af Kolding Handelsråd.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce