Annonce
Trekantområdet

Kommentar: Redaktionens 10-10-tur var en ren fest for fællesskabet

Annonce

Vinterbadning for begyndere i Strib, sangaften med julefrokost for 80 glade husby-tanderuppere, fællesspisning med dialog hos Samsted i Røjle og virksomhedshistorie med mad og rundvisning hos Fjelsted Skov Hotel og Konference.

Årets sidste 10-10-tur var en ren fest for fællesskabet, da redaktionen nok en gang tog computerne under armen for at lave avis 10 forskellige steder på 10 dage i Middelfart Kommune.

Det er tredje gang, vi forlader adressen i Havnegade for at arbejde fra nye lokationer. Hver tur har haft sine særkender og sine højdepunkter, og denne var ingen undtagelse.

For der sker noget, når læsere af en avis får direkte adgang til dem, der skriver avisen.

Og der sker noget, når man på sin indkøbstur pludselig støder på en avisredaktion midt i butikken.

Som medie søger vi i disse år efter den rolle, der skal fastholde vores relevans i en verden, hvor nyheder er noget, der tages for givet. Og vi arbejder ud fra en fast overbevisning om, at vejen til læsernes opmærksomhed går gennem fællesskab og en insisteren på at spille en aktiv rolle i det lokalsamfund, vi skriver for.

450 læsere. Så mange har vi været i direkte kontakt med på vores tur, og selv om vi anser os selv som udfarende og opsøgende til daglig, så er det et meget højt tal, når det handler om direkte kontakt mellem læsere og journalister - på så kort tid.

Det lader sig kun gøre, fordi vi insisterer på det.

De næste par uger vil du igen og igen støde på historier, som vi har fået med os hjem fra turen rundt i kommunen. Der kommer nemlig en masse journalistik ud af at mødes på en anderledes måde.

Tak for turen. Tak for fællesskabsfesten.

Og på gensyn til vores næste 10-10-tur, som vi tager på i juni.

Skulle du allerede nu tænke, at det kunne være godt med et besøg af avisen til den tid - så kontakt os.

For selv om vi nu er tilbage i Havnegade, så er døren stadig på vid gab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce