Annonce
Vejle

En fiks idé: Bridgeklub har investeret i corona-afskærmning

Bridgespillerne i klubben Storeslemmen på Bridgehøjborgen indviede mandag aften de nye gennemsigtige skærme, der er placeret diagonalt hen over bordet. Et hul forneden på pladerne sikrer, at kort og mapper kan passere. Foto: Hans Werge
Som en af få bridgeklubber i landet har Storeslemmen anskaffet gennemsigtige plxiglas-skærme til bordene.
Annonce

Vejle: Allerede i sidste uge genåbnede Vejle Bridge Center og i denne uge fulgte Bridgehøjborgen med klubben Storeslemmen så trop. Begge steder sker det med det primære formål at være på omgangshøjde, når den nye sæson forhåbentlig starter 1. september.

Storeslemmen i Skovgade har grebet det længe imødesete comeback radikalt an.

Som en af få bridgeklubber i landet har klubben anskaffet gennemsigtige plxiglas-skærme til i alt 14 borde, hvilket er en stor investering, især efter at klubben har ligget stille i tre måneder.

Skærmene skal forhindre smittespredning, da der ikke bliver fysisk kontakt mellem spillerne og naturligvis vil også normale forekomster som hoste og nys blive elimineret.

I Vejle Bridge Center har man satset knap så radikalt, hvilket også hænger sammen med, at spillelokalerne i Bredballe er større end hos kollegerne i midtbyen. Derved kan man sikre spillerne, at der er større afstand mellem bordene

En ændring er dog, at man på toiletterne har skiftet til håndklæder af papir. Desuden er antallet af afspritningssteder blevet opgraderet.

Det hele afprøves nu ved knap tre måneders åbent-hus-turneringer, hvor der helt sikkert vil vise sig stor tilslutning. En periode på tre måneder uden kort i hånden føles lang for en bridgespiller - og dem har Vejle som bekendt mange af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce