Annonce
Vejle

Firma om beskyldninger om underbetaling: - En gang fis fra 3F's side

Steen Christian Siebert fra SCH-Byg Aps giver ikke meget for 3Fs kritik af arbejdsforholdene i Tirsbæk Bakker. Arkivfoto: Mette Mørk

Vejle: - Det er en gang fis fra 3F's side. Selvfølgelig underbetaler vi ikke og vi er slet ikke enige med 3F om kravet på 201.000 kroner.

Sådan lyder det fra Steen Christian Siebert, der tager telefonen, da Vejle Amts Folkeblad ringer til SCH-Byg Aps for at forelægge kritikken fra 3F Vejle for selskabet.

Han fortæller, at han ikke har nogen ledende position, men blot er ansat i firmaet.

Annonce

Alligevel var det ham, der repræsenterede SCH-Byg Aps under mæglingsmødet med 3F.

- Det var fordi, direktøren ikke havde tid den dag, fortæller Steen Christian Siebert, der ifølge Erhvervsstyrelsens oplysninger tidligere har stået i spidsen for fire konkursramte firmaer, heraf tre i 2019 og en i 2020.


De har fået deres løn nu. Den fik de, da de stoppede.

Steen Christian Siebert


Ifølge Steen Christian Siebert havde de polske arbejdere slet ikke haft første lønningsdag, da 3F Vejle kontaktede dem på byggepladsen i Tirsbæk Bakker.

- De har fået deres løn nu. Den fik de, da de stoppede, fortæller Steen Christian Siebert.

Han medgiver, at der udestår et mellemværende med de polske 3F'ere, men fastholder, at det er et væsentligt mindre beløb end de 201.000 kroner, der blev aftalt på mæglingsmødet.

- Vi er ret langt fra hinanden der og vi vil komme med et andet beløb og selvfølgelig vil vi betale det beløb inden fristen den 22. oktober, lyder det fra Steen Christian Siebert.

Vejle Amts Folkeblad har forsøgt at indhente en kommentar fra tidligere direktør i SCH-Byg Aps, Kenneth Hynkemejer, der var direktør i firmaet fra det blev stiftet i juni 2019 og frem til 12. september 2020. Det har ikke været muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Live fra pressemøde: Alle test af Eriksen ser fine ud - har holdt videomøde med landsholdskollegerne

Sport

Vejle-boksere tror på medaljer

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce