Annoncørbetalt indhold

En hastighedstest giver dig overblik over din egentlige internethastighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Internettet udgør en fast udgift i mange hjem, og de fleste har et fast internetabonnement, som de betaler for hver måned. Men det er langt fra alle, som rent faktisk ved, hvilken internethastighed de har og betaler for.

Har du styr på, hvilken internethastighed du har, og ved du, om den stemmer overens med den, du betaler for hver måned?

Annonce


Med en hastighedstest kan du få klarhed over, hvilken internethastighed du har og få vished om, hvad du egentlig betaler for.


Mange danskere har adgang til internettet, men få kender deres hastighed

Internet er en central del af mange husstande i det moderne Danmark. Og sidste år havde intet mindre end 97 % af alle danske hjem adgang til internettet.

Selvom internettet er et redskab, vi alle sammen bruger dagligt, er det de færreste, der rent faktisk ved, hvor hurtigt internet de har i deres hjem. Faktisk modtager flere danskere en lavere hastighed end den, de rent faktiskbetaler for.

På trods af at vi bruger internettet dagligt i flere sammenhænge, er der fortsat mange forbrugere, der ikke har indblik i den reelle hastighed, de får fra deres udbyder.

Samtidig kommer der hele tiden nye muligheder for at få lynhurtigt og stabilt netværk grundet ny teknologi, som for mange vil være et bedre alternativ til deres nuværende bredbåndsløsning.


Du kan nemt foretage en hastighedstest af dit bredbånd

Mange tror måske, at det er besværligt at få overblik over internethastigheden i hjemmet, men faktisk kan du nemt og hurtigt måle din forbindelse ved at foretage en hastighedstest fra din computer.

Processen kræver ganske få trin, og hos langt de fleste internetudbydere kan du finde en gennemskuelig guide til, hvordan du udfører en hastighedstest på dit bredbånd.


Få et præcist øjebliksbillede af dit internet med en hastighedstest

Du kan finde flere enkle guides på nettet, der viser, hvordan du udfører en hastighedstest korrekt. Med Fibia hastighedstest har du f.eks. mulighed for at teste din internethastighed på to måder.

Du kan måle hastigheden direkte fra din browser eller via en app, som er udviklet til at give det mest retvisende resultat.

Hastighedstesten giver dig et præcist øjebliksbillede af din internethastighed, og den viser hvor hurtigt internet, du egentlig har.

Du kan se både upload- og downloadhastigheder, hvilket giver dig et klart billede af, om du har den hastighed, du har brug for. Ud fra hastighedstestens resultater kan du tage en velbegrundet beslutning om, hvorvidt du skal skifte internetudbyder for at få en hurtigere og mere stabil hastighed.

Har du ikke den hastighed, som du forventede, kan det være en fordel at vælge fibernet fra Waoo, som er en fremtidssikret internetløsning, der giver en hurtig og stabil forbindelse. Her får du altid hastighedsgaranti, og du får derfor præcis det, du betaler for.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.