Annonce
Alarm 112

En læser får svar: Derfor måtte der være lange køer til åbning af populær donut-butik trods forsamlingsregler

Sådan ser de meget populære donuts ud, som flere stod i kø i weekenden for at få fingrene i. JV-læser Carina Andersen undrer sig over, at der måtte stå adskillige i kø. Arkivfoto: Simon Trøjgaard Jepsen/Ritzau Scanpix
JydskeVestkysten-læser Carina Andersen undrer sig over, at der i weekenden har stået - ifølge hende - 50-60 mennesker i kø til Bronuts-butikken, der for første gang slog dørene op. For hvad med forsamlingsreglerne? Politiet har også modtaget flere anmeldelser.
Annonce

Kolding: En af tidens mest populære madtrends er donuts. Ikke bare donuts med en smule farverig glasur, men ekstravagante friturestegte dejringe med forskellig slags chokolade, sauce og andet topping.

Det er kæden Bronuts, der har startet trenden, og i weekenden slog Bronuts-butikken i Bredgade første gang dørene op. Dette medførte lange køer, og det fik JydskeVestkysten-læser Carina Andersen til at undre sig.

"Jeg undrer mig over, at man må stå mellem 50 og 60 mennesker i en kø ved Bronuts i Kolding. Når man skal tænke over coronarestriktioner," har hun spurgt redaktionen om, efter hun i en halv times tid har stået og observeret køen til butikken, der slog dørene op lørdag.

Annonce

Flere anmeldelser

Tilsyneladende har Carina Andersen ikke været den eneste, der har undret sig. For Finn Ellesgaard Nielsen, der er vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, fortæller, at politiet har modtaget flere anmeldelser fra folk, der har tænkt, at der nok var lige lovligt mange mennesker samlet foran butikken.

- Vi har haft patruljer på stedet flere gange, men det har ikke medført nogle sigtelser, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

Forsamlingsforbuddet er som bekendt på fem personer i øjeblikket, men når man står i kø udenfor og husker at holde afstand, så er der ingen love, der overtrædes, forklarer vicepolitiinspektøren.

- De gange, vi har været der, har det alt sammen set ud som det skulle, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

#ViVilHjem

Annonce