Annonce
Vejle

En nat med 14 containerbrande: Carport nedbrændte

En carport i tilknytning til en andelsbolig på Sandnæsvej udbrændte i nat, da ilden fra 11 antændte containere spredte sig. Carporten og en bil udbrændte, men ingen mennesker kom noget til. Samtidigt var der tre containerbrande ved socialcenter Sukkertoppen.
Annonce

Vejle: TrekantBrand blev natten til søndag klokken 03.54 alarmeret om, at en containerbrand fandt sted i en carport i tilknytning til en andelsbolig på Sandnæsvej.

I carporten stod 11 containere, som alle var brudt i brand, samt 20 biler på række, hvoraf en udbrændte og to blev beskadiget af ilden.

Brandfolkene forsøgte at slukke ilden med brandslukkere, indtil brandbilen nåede frem, men carporten blev undervejs overtændt og udbrændte senere.

- Det vides endnu ikke, hvordan containerbrandene blev antændt. Heldigvis er ingen mennesker kommet noget til, fortæller Erik Eg, der er indsatsleder hos TrekantBrand.

Tilskuere til ilden i carporten henvendte sig til brandfolkene, da de så røg 800-900 meter længere væk, nærmere betegnet ved socialcentret Sukkertoppen. Her stod yderligere tre containere i flammer.

Sydøstjyllands Politi kender endnu ikke til containerbrandenes årsager og kan derfor ikke bekræfte, om der er en forbindelse mellem de to lokationer, hvor containerne brændte natten til søndag.

Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce