Annonce
Jelling

En opvisning i frivilligt arbejde

Fremmødet var stort - og tilskuerne stod på en tribune, som frivillige kræfter havde stillet op. Foto: Thomas Sohn
I weekenden afholdt Jelling fS' Gymnastikforening den årlige lokalopvisning. Formanden beretter om, at det var en stor succes, og det skyldes især en masse frivillige kræfter.

Jelling: Den årlige gymnastikopvisning i Jelling løb af stablen i lørdag i Gormshallen, og det var en stor succes, lyder det fra arrangøren, Jelling fS' Gymnastikforening.

På gulvet var blandt andet det lokale Grand Prix-hold, som netop var blevet Jyske Mestre til et stævne i Grindsted.

Men en ting er gymnasterne - noget andet er det store frivillige arbejde, som foreningen hæfter sig ved i forbindelse med årets opvisning.

Hvert år stiller en række frivillige deres kræfter til rådighed for at stille en stor langside-tribune op samt mindre tribuner i hver ende, så der er plads til at fylde hallen, og det store arbejde var igen indsatsen værd for alle tilskuerne, skriver gymnastikforeningen i en pressemeddelelse.

Annonce
Ifølge formanden i JfS' gymnastikforening, Steen Wacher, så er det også på sin plads at flage for de mange frivillige kræfter, der sørger for, at man overhovedet kan have en gymnastikopvisning i Jelling. Foto: Thomas Sohn

Intet uden instruktørerne

Foreningen beretter om en hal, der var fyldt op fra start til slut på trods af, at forårsvejret viste sig fra sin bedste side.

Den gode stemning i hallen skyldes, ifølge gymnastikformand Steen Wacher, at instruktører og hjælpeinstruktører lagde en stor indsats i at sammenfatte et godt program, som gymnasterne kunne udføre til punkt og prikke.

- Netop instruktørernes og hjælpeinstruktørerne store indsats er hele fundamentet for vores gymnastikforening. Uden frivillige havde vi ingen tilbud til de unge mennesker, og uden dem var der ingen forening, fortæller formanden.

Skaber et godt tilbud

Gymnastikforeningen var i løbet af dagen rundt for at snakke med flere gymnaster og instruktører for at indhente ris og ros.

- De fortæller os, at gymnastik giver et helt fantastisk sammenhold, gode kammerater og i det hele taget et godt indhold i deres i forvejen travle hverdag. Når man er til gymnastik har man mulighed for at blive stærkere og få ny energi, som kan bruges i skolen og i den øvrige fritid, fortæller Steen Wacher om nogle af udtalelserne.

Han tager det som et tegn på, at de - i en tid, hvor der er stor konkurrence om fritidstilbud - ganske enkelt tilbyder noget godt.

- Vi gør meget for at uddanne vores instruktører og motivere dem til at blive dygtige instruktører. På den måde kan vi skabe det bedste tilbud til gymnasterne, og det er hele grundlaget for at holde på de unge, siger han.

For at forbedre det tilbud yderligere har gymnastikforeningen, i samarbejde med Gormshallen, sat alle kræfter ind i for at få bygget et gymnastik- og springcenter i Jelling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sygdom omgærdet af forvirring og masser af fordomme: Nu åbner Vejle Sygehus afsnit for funktionelle lidelser

Erhverv For abonnenter

Ugens årsregnskaber i Vejle Kommune: Tømrermester i Børkop mere end fordoblede overskuddet

Annonce