Annonce
VEJLE

En panter på spring: Lille rejsebureau satser på store rejsemål

Panter Rejser i Vejle har taget Grønland på programmet, og ifølge bureauindehaveren er der stor interesse for de dyrere rejser. Foto: Benny F. Nielsen
I de seneste 10 år har Panter Rejser i Vejle satset på busrejser til den italienske riviera, Ligurien, og koncerter med André Rieu i Maastricht. Nu tager panteren et tigerspring og arrangerer store rejser til Grønland.
Annonce

Vejle: Rejsebranchen har stort set været lukket ned siden marts sidste år, og det har givet indehaveren af Panter Rejser i Vejle, Erik Aalbæk Pedersen, tid til at overveje helt nye og anderledes rejsemål.

- Vi er et lille rejsebureau. Og mange af vores rejser, otte ud af 10, har hidtil fundet sted med  bus. Men vi sælger også rejser, hvor bussen kombineres med fly og skib, forklarer Erik Aalbæk Pedersen.

Han nævner i den forbindelse den italienske riviera, Ligurien, og koncerter med André Rieu i Maastricht.

Annonce

300-året for Hans Egede

Nu tager "panteren" et tigerspring og begynder at arrangere rejser til Grønland.

- Mange af vores kunder er gæster, der har rejst med os flere gange. De forventer nyheder og er også klar til at betale for store rejser, siger Erik Aalbæk Pedersen.

Den første af Vejle-bureauets rejser til Grønland giver gæsterne mulighed for at følge i dronning Margrethes fodspor, nemlig når kongefamilien er med til at markere 300-året for Hans Egedes ankomst til verdens største ø.

I Nuuk står Hans Egede og skuer ud over Godthåbsfjorden. I år er det 300 år siden, han kom til Grønland med sin familie og var med til at forme Grønland. Foto: Morten Nielsen

- I år er det 300 år, siden den dansk-norske missionær som kolonist kom til Vestgrønland med sin familie, og var med til at forme Grønland, som vi kender i dag. Og så gør det ikke noget, at begivenheden for Grønlands og Danmarks fælles historie falder sammen med den aktuelle debat om de to landes relation og fremtidige tilhørsforhold, mener bureauejeren.

Grønlandsrejsen ligger i øvrigt ikke i den billige ende: Den koster 35.000 kroner per person - for 10 dage. Ønsker man enkeltværelse, er der et tillæg på 4800 kroner. Til gengæld er der smukke oplevelser i vente - uanset om man sover alene eller to sammen.
Mange af vores kunder er gæster, der har rejst med os flere gange. De forventer nyheder, og er også klar til at betale for store rejser.

Erik Aalbæk Pedersen, indehaver af Panter Rejser
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Ny legeplads på Gyvelborg

Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce