Annonce
Jelling

En pause fra fjernsynet? Her er hallen åben for alle i ferien

Fodbold, håndbold, floorball (der spilles på billedet her), hockey, badminton og bordtennis er nogle af de sportslige muligheder, du har i Gormshallen i vinterferien. Arkivfoto: Mette Mørk

Gormshallen tilbyder i vinterferien et sundt alternativ til sofaen og flimmerkassen. Hallen er nemlig åben for alle, der kunne have lyst til at svinge en ketsjer eller losse til en fodbold.

Jelling: - Det vil være fantastisk at se 10 drenge eller piger rende rundt hernede og spille bold frem for, at de hænger ud på et gadehjørne.

Gormshallen i Jelling er åben for alle i vinterferien, og Peter Frandsen håber, at de lokale vil benytte sig af muligheden for at få hygget sig og rørt sig lidt i den ellers kolde og triste periode på året. Konceptet er nemlig simpelt. Tag i hallen, åbn MobilePay og betal 25 kroner per person per time, og så kan du ellers spille fodbold, håndbold, hockey, floorball, badminton, bordtennis, eller hvad du nu kan finde på. I Gormshallen håber de på, at åben hal-konceptet kan blive en fast del i den i forvejen proppede kalender.

- Vi vil prøve at åbne op i de få weekender, hvor hallen er ledig. Og så er ferierne jo oplagte, fordi foreningerne som regel holder en lille pause, og så vil det være godt, hvis folk kan hygge sig hernede frem for at sidde hjemme foran skærmen, siger Peter Frandsen, der sammen med Henrik Vinther og centerleder Annette Skov Poulsen står for den daglige drift af hallen.

Annonce

Vinterferie i Jelling

Vejle Amts Folkeblad kigger forbi en aktivitet i Jelling om dagen her i vinterferien. Første besøg var mandag i Gormshallen, der er klar til at byde folk indenfor til alverdens sport. Her er resten af ugens program:


  • Tirsdag: Kreatime på Jelling Bibliotek, hvor man kan lave sit eget lyssværd. Læs om det i avisen på onsdag.
  • Onsdag: "Gymnastik på Hest" hos Voltigeklubben Thommysminde. Læs om det i avisen på torsdag.
  • Torsdag: Workshop om japanske papirsblomster i Sejd Art Gallery. Læs om det i avisen på fredag.
  • Fredag: Vild vinterferie i Kongernes Jelling. Læs om det i avisen på lørdag.
Gormshallen er - med få undtagelser - åben fra morgen til aften hver dag frem til på lørdag. Arkivfoto: Mette Mørk

Stoler på folk

En af dem er derfor som regel dernede for at holde hallen pæn og ren og tjekke op på de ting, der nu skal tjekkes op på. De tjekker dog ikke, om folk betaler.

- Vi står ikke og holder øje. Vi stoler på, at folk betaler, og det kan vi også se, at de gør, siger Peter Frandsen, der også kan fortælle, at folk er gode til at rydde op efter sig og holde stedet pænt, når de bruger det.

Alle er velkomne i Gormhallen i vinterferien. Ung, gammel, høj og lav. Arkivfoto: Mette Mørk

Succes i juleferien

Sådan var det i hvert fald i juleferien, hvor de for første gang afprøvede konceptet med åben hal i en ferie.

- Det var en stor succes, og hallen var rigtig godt besøgt. Og så var der mange familier og mennesker, som vi normalt ikke ser i hallen, så jeg håber, at det har givet nogle flere medlemmer til foreningerne. For os handler det dog bare om, at der sker noget hernede, og at hallen bliver brugt frem for at stå tom, siger Peter Frandsen, der indtil videre kun har hørt rosende ord om deres nye koncept.

- Vi har fået meget positiv respons om, at det er fantastisk, at man kan bruge faciliteterne hernede efter en julemiddag for eksempel. Og så er folk glade for muligheden for, at man kan tage herned sammen som familie og lave noget, siger han.

Gormshallen er åben for alle frem til og med på lørdag med få undtagelser, hvor den er booket til andre aktiviteter. Det kan man se mere om på Gormshallens Facebook-side.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Dobbelt-indbrud på Vejle-vej

Annonce