Annonce
Egtved

En rigtig lyserød pigeaften med Anne Glad

Anne Glad bliver årets navn ved Egtveds pigeaften i Lyserød Uge. Hun træder på scenen tirsdag 1. oktober klokken 19 i Egtved Forsamlingshus. Arkivfoto
Tirsdag 1. oktober er det atter tid til pigeaften i Egtved Forsamlingshus i forbindelse med Lyserød Uge i Egtved. I år er det Anne Glad der går på scenen.

Egtved: Når Anne Glad tirsdag 1. oktober klokken 19 indtager Egtved Forsamlingshus i selskab med en masse skønne kvinder i forbindelse med "Kun for Piger", som er en del af Lyserød Uge, bliver det med temaet "Sundhedstunamien - danskernes store helsebølge".

Danskerne er nogle usunde tyksakker – og nogle fanatiske helsefreaks. Begge dele afspejler en sandhed. Den vestlige verden er midt i en sundhedsmegatrend, og ganske mange er snotforvirrede over de hundredvis af forskelligrettede budskaber, vi hele tiden bliver oversvømmet af.

Usikkerhed avler forbrug, og i dette foredrag guider Anne Glad rundt i nogle af de mest populære, mest vanvittige og mest underholdende sundhedstrends, vi oplever i disse år – og hvad vi kan forvente i fremtiden.

Man bliver næppe sundere af at høre foredraget, men forhåbentlig er man godt underholdt undervejs.

Først til mølle piger

Billetsalget til pigeaftenen torsdag 29. august klokken 18 hos El-Hjørnet - Egtved Lyd & Billede. Overskuddet af denne aften går til Kræftens Bekæmpelse, brystkræft.

Sidste år blev der udsolgt i løbet af godt en time. Så vil man være sikker på at få del i denne aften med Anne Glad, hygge og en let anretning, så er det med at være først til mølle. Arrangørerne oplyser, at der maksimum kan købes 10 billetter per person.

Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce