Annonce
112

En stille dag på politistationen: Døgnrapporten var i halv tykkelse

Politiet har haft et relativt stille døgn med nogle få anmeldelser af indbrud og tyverier.

Vejle: - Døgnrapporten er ofte dobbelt så tyk. Det var et stille døgn, men så når vi at arbejde med nogle af de andre opgaver.

Ordene kommer fra vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi og gælder de hændelser, som han meddeler fra døgnrapporten.

Et værksted på Ternevej, der er en sidevej til Ibæk Strandvej i Vejle, blev udsat for indbrud mandag klokken 01.00. Tidspunktet fremgår af en alarm. Et vindue til personalestue er brudt op, måske med et koben, og der er rodet rundt i lokalet. Der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

I Brejning har der været forsøg på tyveri fra en tandlægekonsultation på Søndergade. Det er sket mellem fredag klokken 18.30 og tirsdag klokken 7. Gerningspersonen er kommet ind via et vindue, der stod på klem. Der er rodet rundt i skabe og skuffer i to rum, men umiddelbart kan det ikke ses, at noget er stjålet.

På Vibevej i Børkop har der været indbrud i en bolig. Mellem torsdag klokken 10 og tirsdag klokken 12.30, hvor anmeldelse til politiet sker, er en rude knust, så gerningspersonen via en indvendig vrider kunne låse op og åbne døren. Der er rodet rundt og stjålet smykker, sølvtøj og et kontantbeløb i mønter.

Endelig er der fra et hus Mandelhaven i Børkop stjålet to mørkegrå solstole mellem lørdag klokken og onsdag klokken 12.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce