Annonce
Jelling

En uge tilbage: Nu ligner det en festivalplads

Den seneste uge er der sket lidt af hvert på festivalpladsen i Jelling. På det interaktive billede længere nede kan du gå opdagelse i, hvad der skal med, når en mark bliver til en festivalplads. Foto: Mette Mørk
Det går løs om en uge i Jelling med dette års festival, og der knokles derfor på pladsen vest for byen, der nu for alvor er begyndt at ligne et sted, hvor over 35.000 mennesker skal feste til George Ezra, Lars Lilholt og Nephew.

Jelling: De sidste tre uger har avisens fotograf været et smut forbi Jelling med en drone, og det har resulteret i en ugentligt billede af byens festivalplads.

Der er blevet arbejdet en hel del i hele perioden, men i løbet af de første to uger har det været begrænset, hvor meget det har set ud af, når man har overblikket fra små 100 meters højde.

I weekenden blev alle telte til boder og madsteder så sat op, og pludselig ligner det en decideret festivalplads.

Men der er også sket meget mere. Gå på opdagelse på billedet herunder, og længere nede kan man finde de to første ugers dronefotos:

En festival bliver til

En gang om ugen i uge 19-22 vil Vejle Amts Folkeblad bringe en opdatering ude fra festivalpladsen i Jelling, så man kan følge med i, hvordan sådan en bygges op frem mod festivalens start 29. juni.

Fire dages fest for over 35.000 gæster kræver nemlig et enormt arbejde fra festivalens ansatte, samarbejdspartnere, leverandører, frivillige hjælpere og lignende. I alt skal et område på godt og vel 75 fodboldbaner gøres klar til festival.

Sådan så festivalpladsen ud i sidste uge (uge 20):

Sådan så festivalpladsen ud i forrige uge (uge 19):

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce