Annonce
Læserbrev

En ulykke kommer sjældent alene

Annonce

Læserbrev: Først må vi kæmpe imod en landsdækkende coronavirus og efterfølgende lokalt med Socialdemokratiet, der tydeligvis trives under en rød regering.

For dem hedder det ikke skik følge eller land fly, nej de har deres eget ordsprog, som hedder "fuld enighed imod overforbrug eller du får ”kærligheden” at føle".

Senest, hvor vi i Dansk Folkeparti i den bedste sendetid midt under byrådsmødet får skyld for at køre på frihjul, at vi ikke vil tage ansvar, og at vi ikke vil komme med alternative spareforslag til denne ”bundne opgave”.

Retfærdigvis skal jeg oplyse, at vi i voksenudvalget kort drøftede fjernelse af klippekort til ældre og ligeledes fjernelse af pulje til pleje af demente på voksenudvalgets møde d. 11 maj, men det blev samtidig af udvalgsformanden gjort klart, at det var en drøftelse, og at en endelig afgørelse ville komme fra økonomiudvalget. Min fejl som medlem af voksenudvalget var altså, at jeg ikke havde markeret tydeligt nok, at vi i Dansk Folkeparti ikke kunne stå inde for yderligere nedskæringer af disse to punkter. Alle må da vide, at det er hjerteblod for Dansk Folkeparti, og at det ikke ville være i orden at fjerne flere midler herfra.

Vi har gjort indsigelse og i god tro, da vores repræsentant i økonomiudvalget faktisk stemte imod på et møde d. 14 maj. Men det var åbenbart heller ikke i orden, for det kunne der jo ikke skabes den store sensation omkring.

Lad mig lige en gang til slå fast, at vi tydeligt kan se alvoren i et så stort overforbrug, og klart skal vi have tilpasset vores budget, så hurtigt som det kan lade sig gøre. Men som Ann Charlotte Vilstrup (S) jo selv bemærkede, har vi så store udfordringer i forhold til vores budget, at det måske ikke er muligt, ja nærmest ulovligt, hvis vi ikke sætter bredt ind i hele kommunen. Nu er det så, at vi i Dansk Folkeparti mener, at der er foretaget nedskæringer nok for de ældre og ligeledes for de handikappede i vores kommune, derfor stemmer vi selvfølgelig nej. Selvom vi måske ikke kommer 100 procent i mål med vores budgetter i 2020, vil vi ikke være med til yderligere udpantning af de mest sårbare borgere i denne kommune. Jeg kan mærke, at valgkampen åbenbart er skudt i gang, og jeg glæder mig til de kommende forhandlinger. Næste gang skal jeg gerne sætte foden i jorden, så der ikke er nogen, der er i tvivl.

Henning Sejer Madsen (DF) og retsen af Dansk Folkeparti stemte imod, da byrådet i denne uge vedtog besparelser for de ældre. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce