Annonce
Sport

Endelig en sejr til GGIF-kvinderne

GGIF's kvindehold i 3. division fik i denne weekend sæsonens første point. Arkivfoto
I femte forsøg blev det til en sejr for Grindsted GIF's kvindehold i 3. division. Gæsterne fra Lemvig Nissum Håndbold blev kørt over og sendt hjem med et nederlag på 12 mål.
Annonce

Grindsted: Endelig! Efter fire nederlag på stribe kunne Grindsted GIF's bedste håndboldkvinder søndag sætte sæsonens første point ind på kontoen. De kom endda noget så eftertrykkeligt i hus, da gæsterne fra Lemvig Nissum Håndbold blev sendt hjem med et nederlag på hele 31-19.

Grindsted kom hurtigt foran med seks mål, og herefter blev forspringet stille og roligt udbygget.

- Det var ikke bare en sejr, men en fantastisk flot sejr over et hold, der virkelig blev kørt over. Det var bestemt ikke et dårligt mandskab, vi mødte, men vi formåede bare fra start til slut at stresse dem i forsvaret, lød det efter kampen fra Grindsted-træner Vibeke Andersen.

Annonce

Det hele fungerede

Indledningen på sæsonen har været vanskelig, men i denne kamp gik det hele op i en højere enhed.

- Angrebsmæssigt spillede vi i meget store dele af kampen med tålmodighed og med afstand til forsvaret, og vi formåede at gøre os langt mere spilbare. Ligeledes fik vi sat et flot tempo gennem det meste af kampen, hvilket betød, at vi fik splittet deres forsvar ad, sagde Vibeke Andersen, der er glad for, at det blev til mange kontrascoringer.

- I dag fungerede kontrafasen rigtig godt, og her nåede vi målet, lød det fra Vibeke Andersen, der også kunne se sit holds returløb fungere helt efter hensigten.

Grindsted GIF spiller sin næste kamp den 3. november på udebane mod Oddense-Otting, mens næste hjemmekamp er den 13. november klokken 19.45 i Magion, hvor Struer Håndbold kommer på besøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce