Annonce
Børkop

Endelig: I børnehøjde er sneen en tiltrængt omgang sjov

Valdemar Rosendal von Essen på fire år var godt tilfreds med, at der faldt sne i Børkop. Foto: Mette Mørk
Endelig dryssede der masser af hvidt ned fra himlen, af den slags, man faktisk også kan lege med. Onsdag blev der mulighed for både at kælke, mødes i sneboldkamp og bygge sig en snemand.
Annonce

Børkop: På kælkebakken for enden af Vibevej ved Peder Breths Parken mødte avisens udsendte Valdemar Rosendal von Essen og hans far, Henrik. Den fireårige var godt tilfreds med vejret, udsigten til snart at fylde fem år om få dage og så også en ny titel - nemlig storebror.

- Min mor er derhjemme med en baby i maven, og så kunne vi godt gå herud og lege, sagde den umiddelbart lidt generte dreng, der få øjeblikke efter samlede sammen til en snebold, der fluks blev sendt efter fotografen.

Annonce

Ekstra frikvarter

Et godt kast derfra var humøret også højt. Zeline Olesen, syv år, havde det store smil fremme og i gang med at tage en tur på kælk i fuld fart.

Zeline Olesen, syv år, tager en tur på kælken i en tiltrængt pause fra corona-skolen, mens hendes far, Morten, ser til. Der er dog stadig lidt lektier, der venter derhjemme. Foto: Mette Mørk

- Vi tager lige en pause fra corona-skolen, kommenterede hendes far, Morten Olesen, fra toppen af bakken.

- Men der er lidt flere lektier, der venter derhjemme.

Mens bilisterne på vejene måtte holde igen med at trykke på speederen, og husejerne måtte i gang med at skovle sne på fortovet, blev der ikke holdt igen med leg i sneen onsdag eftermiddag.

Livlige hvin omkring legepladsen ved Englystskolen vidnede også om, at sneen er et skønt afbræk i en ellers grå tid.

Snemand Frost sidder lige nu glad på bænken. I baggrunden tager Valdemar og hans far, Henrik Rosendal von Essen, sig en sneboldkamp. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce