Annonce
Alarm 112

Endnu en mand er anholdt i Nørretorv-sag - kvinde løsladt

Der blev onsdag lagt blomster ved den sten på Nørretorv, hvor bilen forulykkede efter voldsepisoden i Sølvgade. Den 20-årige, der lå i bagagerummet er efterfølgende erklæret klinisk død. Foto: Mille Thomsen
Tre af fire formodede gerningsmænd er nu anholdt. To er varetægtsfængslet i fire uger, og den tredje anholdte fremstilles torsdag for en dommer. Den fjerde er stadig på fri fod.

Horsens: Endnu en formodet gerningsmand er anholdt i sagen, der omhandler grov vold begået mod en 20-årig mand fra Horsens, der siden er erklæret klinisk død.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den anholdte er en 21-årig mand fra Vejle, og han blev - ligesom de to øvrige i sagen, der allerede er anholdt og sigtede - anholdt i Vejle. Den 21-årige fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Horsens torsdag kl. 9.30, hvor han vil blive begæret varetægtsfængslet. Sigtelsen omhandler frihedsberøvelse og grov vold, oplyser politiet.

Annonce

De to formodede medgerningsmænd, der blev anholdt natten til onsdag, blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag eftermiddag. De nægtede sig skyldige, men blev ifølge anklageren varetægtsfængslet i fire uger. En 28-årig kvinde fra Vejle, der angiveligt hentede gerningsmændene efter overfaldet, blev også fremstillet, men løsladt efter grundlovsforhøret.

Der ledes fortsat efter yderligere én person, tilføjer politiet. Det drejer sig om en 24-årig mand, som også er fra Vejle.

Opgør i kriminelle kredse

Overfaldet på den 20-årige skete i Sølvgade i Horsens tirsdag eftermiddag. Volden gjorde, at den 20-årige fik livstruende blødninger i hjernen og gled hen i bevidstløshed, før hans overfaldsmænd smed ham ind bagi deres bil og i høj fart kørte fra stedet.

Undervejs i flugten forulykkede de på Nørretorv ca. kl. 16.25 og efterlod her deres offer i hjælpeløs tilstand. Det fremgår af sigtelsen mod de to gerningsmænd, der onsdag blev fængslet.

Efterforskningen peger på nuværende tidspunkt på, at motivet til voldsepisoden omhandler et opgør i kriminelle kredse. De nærmere omstændigheder er endnu ikke fuldt klarlagt. Det vil indgå i den kommende efterforskning, oplyser politet.

Når den sidste formodede gerningsmand bliver fundet, vil han også blive anholdt og sigtet, samt fremstillet i grundlovsforhør inden for 24 timer fra anholdelsen, skriver politiet.

Annonce
Vejle For abonnenter

Kunne de da ikke vente: Kommunen lukker populær turistmagnet midt i højsæsonen

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smittefordobling på en uge: Vejle i top 15 over kommuner med højest incidenstal

Vejle For abonnenter

René blev tvunget i arbejde med revnet pulsåre: Nu vil han have statsministeren til at ændre loven

Sport

Satset overhaling koster Leon Madsen topplacering

Hedensted For abonnenter

Grøfteslåning, frø og insekthotel: Kommunen vil have borgerne til at skabe mere biodiversitet

Alarm 112 For abonnenter

Flere danskere har dårlige oplevelser med politiet: Så mange klager om kritisabel adfærd er der registret i Sydøstjylland det seneste år

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Alarm 112

Uheld ved Nørre Aaby: Bil endte i grøften

Erhverv

'Ny' skrot-virksomhed ser dagens lys på havnen i Vejle: Støber 4000 kvadratmeter beton til ny indsamlingsplads

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Vejle

Hvornår opstår partiet der står for sund fornuft

Give For abonnenter

Købmand klar med flere millioner til istandsættelse af butikken: Familien skal da være købmænd her i mindst 80 år til

Alarm 112

En bilist ramte gående i fodgængerfelt - en anden kørte ind i en parkeret bil

Annonce