Annonce
Erhverv

Endnu en strøgbutik lukker: Høj husleje, nethandel og en lille bid coronakrise er årsagen

Mens Ønskebørn har boet i Vejle, har butikken haft besøg af flere kendte mennesker. Her i forbindelse med arrangementet "En hiv-fri"-generation. Fra venstre er Marianne Thomsen fra Bobles, Marianne Eskildsen, der er butikschef i Ønskebørn, Farnaz Rasoulinia fra Aids-Fondet samt danseren Silas Holst. Arkivfoto: Flemming Larsen
- Der er tale om rettidig omhu, siger ejeren af Ønskebørn i Vejle, Jørgen Pedersen. Ophørsudsalget er netop begyndt.

Vejle: Corona-krisen får ikke hele skylden.

Det er budskabet fra Jørgen Pedersen, indehaver af Ønskebørn i Torvegade 12, der efter godt fem år har valgt at lukke børneudstyrsbutikken på gågaden i Vejle. Ophørsudsalget er netop begyndt.

- Vi har haft nogle gode år i Vejle og har haft en stor, fast kundekreds. Men vi må bare erkende, at huslejen på gågaden er for høj i forhold til omsætningen. Dét, sammenholdt med en stigende nethandel, gør, at vi har valgt at opsige lejemålet, siger Jørgen Pedersen.

Annonce


Vi må bare erkende, at huslejen på gågaden er for høj i forhold til omsætningen.

Jørgen Pedersen


Han erkender, at coronakrisen ikke har gjort det nemmere.

- På et tidspunkt var der kun et par håndfulde butikker på gågaden, der holdt åbent. Men coronakrisen er kun en lille bid af årsagen, siger Jørgen Pedersen.

Et forsøg

Han kalder lukningen for kontrolleret.

- Butikker som vores ligger typisk ved de store indfaldsveje som for eksempel  i Vejle Nord, oven for bakkerne ved Bilka, fordi en udstyrsbutik som vores skal bruge mange kvadratmeter. Jeg mener, at Vejle har en meget attraktiv midtby, og derfor var åbningen på gågaden et forsøg på et nyt koncept: at en butik som vores sagtens kunne være en strøgbutik, siger Jørgen Pedersen.

Ifølge indehaveren får kunderne god tid til at hente de klap- og barnevogne og udstyr, de har bestilt til afhentningen ude i fremtiden.

- Og er der rigtig lang tid til, vil kunderne få leveret det fra min butik i Haderslev, siger Jørgen Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Sport

Vejle-boksere tror på medaljer

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Annonce