Annonce
Erhverv

Endnu et lokalt frysehus solgt: Amerikanere fortsætter deres opkøb

Frysehuset Claus Sørensen i Vejle er kommet på amerikanske hænder. Det er Lineage Logistics, der har købt frysehuset på Kristian Skous Vej. Lineage købte i 2020 også Coldstar-frysehuset, der er nabo til Claus Sørensen-ejendommen. Arkivfoto: Morten Pape
Amerikanske Lineage har købt Claus Sørensen A/S og dermed frysehuset på Kristian Skous Vej. Det nye ejer købte sidste år Coldstar-frysehuset på samme vej.

Vejle: Amerikanske Lineage Logistics, der er en af verdens største virksomheder inden for temperaturkontrolleret logistik, overtager endnu en stor virksomhed i Vejle.

Lineage Logistics, som sidste år opkøbte kølevirksomheden Coldstar og dets store frysehus på Kristian Skous Vej i Vejle Nord, har købt Claus Sørensen Gruppens køle- og frysedivision og overtager dermed også det store frysehus, der er nabo til det tidligere Coldstar-frysehus.

Coldstar-frysehuset fik tidligere i år nyt navn på facaden ud mod E45, og det forventer direktør i Claus Sørensen Fond Holding A/S John Riis Andersen også vil ske på Claus Sørensen-frysehuset.

Annonce

- Vi har ikke noget med frysehuset at gøre fremadrettet, men det vil være naturligt, at Lineage sætter deres navn på ejendommen, fortæller John Riis Andersen, der tilføjer, at Lineage henvendte sig flere gange, før aftalen kom på plads.

- Første gang afviste vi købstilbuddet, men anden gang vurderede vi, at det var en god løsning for os, siger John Riss Andersen.

Stor virksomhed i Esbjerg

Claus Sørensen Gruppen er en af de største virksomheder i Esbjerg med en række datterselskaber - med Viking Life-Saving Equipment A/S som det største.

I en pressemeddelelse om salget fortæller formanden for Claus Sørensens Fond, Karoline Amalie Kristensen, at det ikke var en nem beslutning at frasælge koncernens køle- og frysedivision.

- Det er hjerteblod og en del af vores DNA, vi sælger, men hjerteblod må ikke blokere for fornuften, og at det er den rigtige beslutning at sælge Claus Sørensen A/S. Skulle vi fortsætte selskabets ekspansion, ville det reelt blive uden for landets grænser, og det ville kræve et helt andet kapitalberedskab, siger Karoline Amalie Kristensen i pressemeddelelsen.

Parterne har ikke ønsket at oplyse prisen på handlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce