x
Annonce
Børkop

Endnu flere aflysninger - revy udskydes

Trekantens Amatør Scene udskyder deres forårsforestilling til sensommeren. Arkivfoto

Børkop: Corona-virussen trækker et spor af aflysninger med sig. Vi bragte en række af dem i går, men siden er der kommer flere til. Vi kender ikke til alle, men her er dem, vi kender til.

Trekantens Amatør Scene traditionsrige forestilling er blevet aflyst, men ikke glemt.

- Vi bliver jo også nødt til at aflyse vores forårsforestilling, eller rettere vi udsætter den til efter sommeren. Det skulle have været torsdag 26. og fredag 27.marts, men de nye datoer bliver torsdag 24. og 25. september, forklarer Vera Phillip fra Trekantens Amatør Scene.

Annonce

Datacafé aflyser

Alle aktiviteter på Englystparken er aflyst, for alt er lukket på det store dagcenter for ældre.

Også hos Datacaféen.

- Vi har besluttet at aflyse undervisningen resten af denne sæson. Ligeledes holder Hjælpecaféen lukket indtil videre. Alle vejlederne står selvfølgelig til rådighed med telefonhjælp. Afslutningsarrangementet i Caféen på Englystparken 16. april er også aflyst. Man kan se mere om, hvordan vi hjælpe på datacafé.dk, siger Ivan Bloch Sørensen fra Datacaféen.

Ingen gudstjeneste

Også Gauerslund Sogn har meldt ind med aflysninger. Der er tale om foredragsrækken 24. marts, Sogneformiddag 26. marts samt Fællespisning 1. april.

Desuden har biskopperne meldt ud, at alle gudstjenester i Folkekirken over hele landet lukket ned i hvert fald de næste to weekender. Der kan dog foregår bryllupper, dåb og begravelser, men de er ikke offentlige tilgængelige.

Kære læser: Vi har valgt at gøre alle artikler om coronavirussen gratis for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for.

At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores betalings-historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce