Annonce
Egtved

Energifyldte børn løb for velgørenhed

Klar, parat og start... 85 skolebørn satte gang i deres velgørenhedsløb på Firehøjeskolen i Ny Nørup fredag. Børnene kunne løbe en bestemt rute rundt om skolen på 500 meter - lige så mange gange de kunne og havde lyst. Hvortil deres forældre kunne donere givne beløb. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Ny Nørup: Eleverne på Firehøjeskolen satte sig selv i anden række til fordel for velgørenhed fredag. På Firehøjeskolens afdeling i Ny Nørup havde de besluttet sig for, at den sidste dag inden vinterferien skulle bruges på et velgørende formål, hvilket faldt godt i tråd med, at nogle af skolens klasser i denne tid netop har beskæftiget sig med emnet børnearbejde, og hvad det vil sige at være barn og have rettigheder.

- Vi tænkte, at det ville være perfekt at gå til vinterferie med lidt motion og hygge for børnene. Og at deres løbeindsatser i dag så kan være med til at gøre noget godt for andre børn, tænker vi giver rigtig god mening, fortæller lærer på Firehøjeskolen Katrine Døssing Nielsen, der forklarer, at elevernes forældre på forhånd var blevet opfordret til at donere enten et beløb per kilometer eller blot et fast beløb for freddagens løb.

- Der har virkelig været en meget flot opbakning fra forældrene. Altså virkelig flot, lyder det fra Katrine Døssing Nielsen.

25 procent af det samlede beløb, som børnene løb ind i løbet af fredagen går til Red Barnet. Det resterende beløb skal gå til til udflugter til skolen i uge 26.

Annonce
I fuld firspring og glade dage. Energien var helt i top. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Som opstart på løbet blev der varmet op i flok. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce