Annonce
Jelling

Energiske Jelling-kvinder vil hjælpe med at knække canceren

Heidi Bæk Sohn, Maj-Britt Hansen og Heidi Brandt Leth har taget initiativ til et Knæk Cancer-arrangement på Bredagerskolen 27. oktober 2018. Privatfoto

Jelling skal på landkortet, når den årlige Knæk Cancer-uge løber af stablen i uge 43. Det mener tre lokale kvinder, som har taget initiativ til et arrangement for hele byen.

Jelling: Bagedyst, loppemarked, linedance, ballonceremoni og banko.

Det er blandt de mange aktiviteter, som bliver en del af et lokalt Knæk Cancer-arrangement på Bredagerskolen lørdag 27. oktober.

Bag arrangementet er Maj-Britt Hansen, Heidi Bæk Sohn og Heidi Brandt Leth. Fælles for dem er, at de alle har haft kræftsygdommen tæt inde på livet.

- Vi fik idéen til sidste års Knæk Cancer-uge, hvor vi snakkede om, at det kunne være sjovt at lave et lokalt arrangement for hele Jelling i år. Og selvfølgelig skal Jelling bakke op om det. Der er et godt fællesskab i byen, hvor man gør allerede mange ting sammen i forvejen, fortæller Heidi Bæk Sohn.

Annonce

Helt vildt mange sponsorater

Kvinderne er i gang med at planlægge arrangementet, hvortil de er ved at indhente sponsorgaver fra erhvervsdrivende i Jelling og omegn. Gaver, som blandt andet skal bruges til præmier i et bankospil.

- Vi har fået helt vildt mange sponsorater fra erhvervsfolk i byen - også fra nogle, som vi slet ikke anede eksisterede. Det er fedt, at så mange vil bakke op om projektet, lyder det fra Heidi Bæk Sohn, der håber, at det lokale initiativ kan blive en tilbagevendende begivenhed i Jelling.

Inden længe vil der være et detaljeret program for arrangementet, men allerede nu er det muligt at donere penge til Knæk Cancer, idet der er oprettet en lokal Jelling-indsamling, som kan findes på TV2's hjemmeside. Det er ligeledes stadig muligt at donere gaver og sponsorater til eventet på Bredagerskolen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce