Annonce
Egtved

Engagement udløser millioner til hal-udbygning

Bredsten Hallen blev opført for 37 år siden, men pladsen er efterhånden ved at blive trang, og derfor arbejder en særlig hal-projektgruppe for at få udvidet hallen med en såkaldt halv hal. Arkivfoto
Bredsten - En udbygning af hallen i Bredsten ser nu definitivt ud til at blive en realitet. I hvert fald var projektet med i Vejle Kommunes budgetforlig.

På bundlinjen står 6,8 millioner kroner fordelt over to år - henholdsvis 2016 og 2017.

Halformand Charlotte Faber Stech Mortensen, som også er byrådsmedlem for Venstre, er ikke overraskende meget tilfreds, for de 6,8 millioner kroner var præcis, hvad man lokalt havde arbejdet for at skaffe.

Fondsøgning går i gang

- Nu skal vi have et bestyrelsesmøde for at finde ud af, hvilke fonde vi skal søge, fortæller hun.

Et lignende projekt har tidligere været på tegnebrættet i Bredsten, og erfaringerne fra dengang kan tages med i det videre arbejde for at skaffe de sidste 1,3 millioner, som skal hentes ind for at være i mål med økonomien.

- Der var flere fonde, som dengang havde sagt ja til at bevilge penge, og dem skal vi naturligvis søge som det første, siger Charlotte Faber Stech Mortensen.

Lobbyindsats gav pote

Formanden og byrådspolitikeren lægger i øvrigt ikke skjul på, at hun har udført en del lobbyarbejde for at få hallen med i budgetforliget - og det har altså givet pote.

Men det er ikke mindst takket være det lokale engagement i projektet, at bevillingen på de knap syv millioner kroner er kommet i hus.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

112

24-årig mand dræbt af skud: Otte personer anholdt

Annonce