x
Annonce
Børkop

Englystparken er lukket i mindst to uger

Der er lukket i Englystparken. Foto: Jørgen Flindt

Børkop: Det er normalt et summende dagcenter for ældre over 60 år, men fra fredag 13. marts til 27. marts er Englystparken lukket helt ned.

Døren bliver ganske enkelt låst ind til det ellers aktive center.

- Caféen og aktivitetscentret lukker helt ned i mindst to uger. Det er et tiltag, der sker på alle dagcentre i Vejle Kommune på af smittefaren med hensyn til coronavirussen, forklarer Susanne Uhrskov, der er leder af Englystparken.

- Jeg var forbi for et par dage siden, og der blev snakket meget om smitten. Folk er bekymret, og det forstår man jo godt, siger hun.

Susanne Uhrskov er også leder af Smidstrupparken, hvor aktiviteterne også indstilles i en periode.

Kære læser: Vi har valgt at gøre alle artikler om coronavirussen gratis for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for.

At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores betalings-historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Vejle

Rødkilde-student tog til USA for at forske i kræft - nu er han havnet midt i corona-orkanen

Annonce