Annonce
Børkop

Englystskolen fortsætter med at vinde i skolefodbold

Englystskolens drenge fortsætter med at vinde i skolefdbold. Arkivfoto

Hellere ikke en fynsk skole kunne stoppe Englystskolens drenge, der nu er klar til femte runde i skolefodbold.

Børkop: Selvom de spillede på udebane, var der ingen nåde overfor hjemmeholdet.

Englystskolens drenge vandt den fjerde kamp i streg i årets skolefodbold, da holdet tog til Haarby, hvor den lokale skole ventede.

Det blev til en smal sejr på 2-1 til Englystskolen, men i følge skolefodbold.dk var sejren dog aldrig rigtig i den store fare. Det var da også først til sidst, at Haarby fik reduceret.

- Gæsterne (Englystskolen, red) var meget velspillende og havde nogle energiske og hurtige frontløbere, der konstant var farlige og nærgående, lyder det blandt andet i Ekstra Bladets dækning af kampen.

Det er Ekstra Bladet, som står bag skolefodbolden, som er en landsdækkende turnering.

Annonce

Simon med målnæse

Blandt Englystskolens målscorere var Simon Jørgensen, der dermed har scoret ni mål i turneringen, hvilket er nok til at placere ham i top ti over de mest scorende drenge i hele turneringen.

Han spiller hos Vejle Boldklub, men ellers består holdet fra Englystskolen først og fremmest af spillere, der træner i Gauerslund IF.

Næste kamp er i runde fem, og her venter vinderen af kampen mellem Ubberud Skole og Ejby Skole.

Hvis den tabes, er drengene fra Børkop ude. Hvis den vindes, fortsætter holdet i turneringen, hvillet jo så betyder, at det er runde seks. Runde ti er finalen, som spilles til foråret, og her spilles finalen i Parken i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce