Annonce
Debat

Enhedslisten om hjemmepleje-sagen: Massivt politisk svigt - mens borgmesteren ringer til julemanden

"Og hvad siger borgmesteren for det hele, Jens Ejner Christensen? Intet. Han er tavs som graven. Hans seneste opslag på Facebook: En lille video, hvor borgmesteren ringer til julemanden! Man må jo prioritere...", skriver Lone Johansen og Ole Døssing. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Læserbrev: Cirka 50 ud af 100 medarbejdere i hjemmeplejens Distrikt Vest 2 har inden for de seneste syv måneder sagt op eller har sygemeldt sig. Det lader vi stå et øjeblik!

VAF har spurgt om årsagen og har fået et klart svar: Lappeløsninger, massevis af vikarer og ufaglærte, rod med vagtplaner og en ledelse, der taler grimt til de ansatte.

Reaktionerne fra de ansvarlige på medarbejderflugten og VAF's artikler er et skuldertræk og en slem omgang floskler.

Medlem af seniorudvalget Niels Clemmensen udtaler, at han har fået en god forklaring fra dem, der i første omgang er ansvarlige for de elendige forhold, nemlig ledelsen. Jamen, så er den ged barberet.

I øvrigt skal de tidligere ansatte holde deres mund og ikke "dyrke problemet". Den lader vi også stå et øjeblik.

Og formand for seniorudvalget Kenneth Fredslund fra DF leverer til VAF en historie fra de varme lande om en leder, som i sin ferie har lukket huller i vagtplanen og bagt boller til de ansatte!

Til trods for bollerne flygter medarbejderne, og det forstår Kenneth ikke.

Historien har dog intet på sig.

Spørgsmålet er så, om det er noget udvalgsformanden har drømt, eller om nogen har misinformeret ham? Hvis det sidste er tilfældet, hvem er det så?


Som kronen på værket udtaler folkepartisten, at han er helt uvidende om alle de elendigheder, som har gennemsyret hjemmehjælpen i mere end et år. Skal vi ikke også lade den stå et øjeblik?!

Lone Johansen og Ole Døssing


Som kronen på værket udtaler folkepartisten, at han er helt uvidende om alle de elendigheder, som har gennemsyret hjemmehjælpen i mere end et år. Skal vi ikke også lade den stå et øjeblik?!

De øverste ledere i embedsværket følger godt med politikerne. Seniorchef Helle Brinch udtaler til VAF, at en del af medarbejderne har sagt op, fordi de er modstandere af forandring, og så skal alle blive bedre til at kommunikere.

Snesevis af ansatte har fået deres arbejdsliv smadret, og så taler seniorchefen om forandringsresistens og kommunikationsproblemer!

Man forventer mere af en vellønnet leder, som på sin profil på Linkedin skriver:

"Jeg vægter kvalitet højt og bliver inspireret af at se mennesker og opgaver vokse til en bedre version". Nu skal en psykolog så lære dem at lytte og at kommunikere!

Foreløbig er det hele endt med, at seniorudvalget vil lade forvaltningen undersøge sig selv. At inddrage medarbejderne i en afdækning af problemerne og i at finde løsninger, ja, det er afvist på forhånd.

Imens vælter skeletterne ud af skabene: Skandalen på plejehjemmet Højagercentret, som VAF også har rullet op, og problemer med arbejdsmiljøet på Gulkrog.

Og hvad siger borgmesteren for det hele, Jens Ejner Christensen? Intet. Han er tavs som graven.

Hans seneste opslag på Facebook: En lille video, hvor borgmesteren ringer til julemanden!

Man må jo prioritere...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce